Case Study MamaMarketing: ‘Over Ons’

Bij de loodgieter lekt de kraan, bij de timmerman klemt de deur en ook bij ons zijn er een aantal zaken nog niet helemaal 100% op orde…

Zoals bijvoorbeeld onze ‘Over Ons’-pagina. Die kon wel wat meer powerrrrr gebruiken.
En dat kwam aan het licht toen ik het artikel ‘How to Blog: Over ons (oftewel waarom zou ik jou vertrouwen)’ schreef.

Inmiddels hebben we het aangepast, en ik vind het interessant om te laten zien hoe we dat hebben gedaan. Met de billen bloot, zoals mijn moeder altijd zei.

Onze oude ‘Over Ons’pagina zag er zo uit:

Onze nieuwe ‘Over Ons’-pagina ziet er zo uit:

Het belangrijkste wat we hebben gedaan is:

 • de reden waarom jij ons blog zou willen lezen naar voren geschoven (what’s in it for you),
 • onszelf beeldender omschreven, om zo meer aan te sluiten op onze doelgroep (bij jou dus!),
 • een duidelijke CTA (Call to Action) opgenomen, waarin we direct verwijzen naar interessante blogposts én vragen om feedback.

—————————————————

En, wat vindt je van onze nieuwe ‘Over Ons’-pagina? We horen heel graag je feedback! Laat je een comment achter hieronder?

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.

, , , , , , , , , , ,

4 reactie bij Case Study MamaMarketing: ‘Over Ons’

 1. avatar
  Diana 16 februari 2011 bij 05:51 #

  @ingrid: Dankje! En leuk dat je die van jou ook gaat aanpakken. Vaak is het makkelijker dan je denkt: alle elementen zijn meestal al in de tekst aanwezig, alleen niet in de juiste volgorde.
  Veel plezier en succes met de make-over!

 2. avatar
  Diana 16 februari 2011 bij 05:50 #

  @Jeanette: Bedankt! Leuk om te horen. Hij is inmiddels alweer veranderd, maar het principe van pakkende intro en verleidende staart zit er nog in…

 3. avatar
  Ingrid 15 februari 2011 bij 22:53 #

  De nieuwe over ons pagina is inderdaad veel duidelijker en overzichtelijker. Ik moet deze pagina bij mij ook gaan aanpassen.

 4. avatar
  jeanette 15 februari 2011 bij 20:33 #

  Jaaaa hoor, de over-ons pagina is veel duidelijker, overzichtelijker, handiger. Alles waar je -er- achter kunt plakken:).
  Leuk om jullie te volgen……………………

Geef een reactie