De perfecte flexwerktas (Een mooie laptop-tas? Het bestaat!)

Voor MamaMarketeers die vanuit huis werken, is een laptop een uitkomst. Sterker nog: mijn laptop is het allerbelangrijkste stuk gereedschap dat ik gebruik om mijn 3 bedrijven te runnen: ik ontwerp, schrijf, plan, blog, tweet, lees, mindmap, raak geïnspireerd en reis de hele wereld over met dat ding. Nou ja, de hele wereld over – virtueel gezien dan (want ik volg blogs van Nieuw Zeeland tot Finland) maar IRL komt mijn trouwe laptop niet verder dan de eerste de beste geschikte flexwerkplek, meestal een café met veel geroezemoes, lekkere koffie en een stopcontact binnen handbereik.

Maar waarom dan een laptop en geen vaste computer? Omdat mijn studio onder ons huis zit. En ons huis heel open is. Loft-achtig hip (of nou ja, oordeel zelf maar, hier) maar ook heel gehorig… Als de kinderen thuis zijn met hun vader, vertrek ik dus naar een cafeetje. En zodra ik daar ga zitten, met mijn glimmend zilveren appeltje en een grote koffie-verkeerd, voel ik me enorm Carrie Bradshaw (min de überhippe looks en de quasi-noncha blik, dat wel).

Eisen voor de ultieme LaptopTas

Kortom, ik ben veel onderweg met mijn laptop. Niet alleen vanwege het luidruchtige kroost, maar ook omdat ik sinds kort op locatie werk.
Ik ben dus, vanwege dat Carrie-effect, op zoek naar een mooie laptop-tas.  De perfecte laptop-tas is er één die:

  • mijn computer goed beschermt tegen regen
  • die stevig gevoerd is en dus goed bestand tegen een ritje in de bakfiets
  • met fatsoenlijke hengsels (zodat ik ‘m aan de hand kan dragen) en een stevige schouderband
  • met veel vakjes voor mijn geliefde iPhone, 100 pennen, een notitieblok, een papieren agenda, visitekaartjes, mijn Wacom-tablet, en natuurlijk alle snoeren, en nog wat ander rondslingerend grut,
  • en, last but not least: waar ik mee gezien kan worden

En op dat laatste punt gaat het vaak verkeerd. Zo ben ik in het trotse bezit van een zwart-plastic laptoprugzak, waarmee ik nog het meest lijkt op een verdwaalde schildpad. Hij doet zijn werk goed, maar verder….

Lin & Lou laptop-tas: mooi én praktisch

Maar soms gaat het verrassend goed. Kijk maar eens naar deze prachtige laptop-tas van Lin & Leo. Mét:

  • bijpassende laptop-sleeve die de laptop tegen iedere bakfietsrit en lomp peutertje beschermt
  • heel veel vakjes (handig, want ook aan de buitenkant, voor mijn telefoon)
  • in 5 kleuren stevig en (spat)waterdicht leer, met contrasterde zijdezachte voering
  • stoere ijzeren nopjes waarmee ik de tas in de zanderige bakfietsbak kan zetten
  • een zee aan ruimte, zodat ik mijn hele mobiele kantoor mee kan slepen!

— Mooi he? Deze Lin & Leo Laptop Bag koop je voor zo’n 170 euro, bij Laptop Stuff, hier. Best aan de prijs, ja.. Maar, om het een beetje goed te maken: je kunt ‘m ook als weekendtas gebruiken, dus… —

En… wat voor laptop-tas heb jij? Of weet je misschien een andere mooie laptop-tas? Laat het ons weten, laat een comment achter!

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.

, , , , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie