Gratis Worksheet: ‘You can do it!’ (affirmatie-kaartjes)

Affirmatie Blog plaatje MamaMarketing Gratis Worksheet

Iedereen heeft weleens van die momenten dat ‘ie het liefst onder de tafel zou gaan zitten en heel hard huilen. Ik in ieder geval wel. Goed, tegenwoordig wat minder vaak, maar toen ik net mijn baan had opgezegd en 10 dagen later zwanger bleek van baby 2 kon je me geregeld onder de tafel vinden.

Geloven in jezelf

Geloven in jezelf is soms erg moeilijk. Zéker als je in je eentje een webwinkel runt. Je moet alles zelf bedenken en zelf uitvoeren. Natuurlijk: je successen heb je zelf bewerkstelligt, maar helaas, je ‘fouten’ ook. Dat het goed/nuttig/nodig is om fouten te maken staat buiten kijf, maar ja, dat helpt niet als je brullend onder de tafel zit.

Gratis Worksheet: Affirmatie-kaartjes

Met deze affirmatie-kaartjes heb je altijd troost paraat. Print ze uit, vul ze in en bewaar ze in je portemonnee, naast je beeldscherm of… plak ze op de onderkant van je tafelblad 🙂 Zo bevestig je jezelf op moeilijke momenten in gedachten die je op goede momenten moeiteloos gelooft. En dat werkt!

download hier de gratis worksheet ‘affirmatie-kaartjes’

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.

, , , ,

1 reactie bij Gratis Worksheet: ‘You can do it!’ (affirmatie-kaartjes)

  1. avatar
    Hydi (stof enzo) 26 februari 2012 bij 11:30 #

    Super en en bedankt!