Screencast SEO 2

SEO zoekmachine-optimalisatie mamamarketing voor webwinkel 

Omdat er steeds toch veel vragen over SEO binnenkomen, hebben we er een serie filmpjes of screencasts over gemaakt.  In een eerder artikel “Wat is … SEO?” hebben we al een beetje uitgelegd wat het is en waarom iedereen het nodig heeft. In deze serie gaan we er dieper en uitgebreider op in. 

Nulmeting

In deze aflevering uit de serie screencasts over SEO gaan we in op de dingen waar je op moet letten wanneer je besluit SEO uit te besteden aan een expert of extern bureau. Er zijn drie punten waar je op moet letten: nulmeting, doelstellingen en de rapportages. In deze screencast uitgebreid aandacht voor de nulmeting.

Veel kijkplezier!

Mocht je de vorige gemist hebben:

SEO 1: Zoekmachine Marketing

 

avatar

About Dana Taberima

Dana Taberima is marketing en communicatie expert bij WebVedettes. Als de ‘nerd’ van het WV-team deelt zij ook graag kennis over de meer technische aspecten van de marketing, zoals Google Analytics en SEO. De diensten, waar ze webshops helpt beter te presteren, met o.a. WebwinkelScan, conversie optimalisatie en campagnes en aanbood via haar bureau Luzente Communicatie, zijn nu ondergebracht bij WebVedettes. Volg Dana op Instagram of LinkedIn

, , , , ,

Reageren is niet meer mogelijk