Trends en branding: mini-interview + tip

Trends, styling en branding – leuk, maar… hoe belangrijk is dat nou voor je webwinkel? 

Heel belangrijk – tenminste dat vinden wij. En Interieur Stylist Marie-gon, bekend van oa VT Wonen en Karwei, is het gelukkig met ons eens. Als webwinkel moet je, net als een gewone winkel, zorgen voor een onderscheidende etalage – eentje waarmee je mensen binnenlokt. En omdat jouw webwinkel-etalage alleen virtueel bestaat, moet ‘ie extra overtuigend zijn!

Hoe dan? Geen nood! Marie-Gon geeft op 4 & 5 juni een lezing plus een miniworkshop over trends, styling en branding. Zij vertelt natuurlijk over de nieuwste, de leukste en mooiste trends, en als kers op de taart laat ze je ervaren hoe je die nu voor jouw webwinkel kunt gebruiken.

Trends en branding: mini-interview met Marie-Gon

Op 4 en 5 juni a.s. organiseren wij B+B+B workout your business: hét business event voor kleine en middelgrote webwinkels.

Wat kun je verwachten op B+B+B workoutyour business?

In een serie interviews met de verschillende sprekers lichten we een tipje van de sluier op. Wie zijn die sprekers en wat ga je van ze leren?

In dit korte (maar krachtige!) video-interview legt Marie-Gon uit waarom trends, branding en styling zo belangrijk zijn voor webwinkels. En: ze geeft alvast een gouden tip. Kijken dus!

https://youtu.be/f7_aQI6iFCc

En, vond je het nuttig en wil je méér? Lees dan vooral even door, want we hebben nog veel meer voor je in petto.

Meer leren over trends, branding en styling voor je webwinkel?

bbb_logo_metachtergrond

Kom dan naar op 4 of 5 juni B+B+B workout your business 2015. Marie-Gon geeft op beide dagen een workshop Trends, Styling en Branding, speciaal voor het webwinkelMKB. In deze workshop leer je niet alleen de theorie, maar ga je juist ook praktisch aan de slag. Zo weet je na afloop van de workshop hoe je trends, styling en branding inzet voor je eigen webshop.

Wat kun je verwachten op B+B+B workoutyour business?

B+B+B workout your business 2014

B+B+B workout your business is een business event voor ambitieuze ondernemers, vol praktische tips voor het runnen van een succesvolle webwinkel, waar je inspirerende presentaties krijgt van mensen die gespecialiseerd zijn in jouw soort webwinkel. Een compleet verzorgde dag, waar je niet alleen enorm veel leert, maar ook ongebreideld kunt netwerken met gelijkgestemde ondernemers. Kom je ook?

Meer weten over B+B+B workoutyour business?

Kijk dan op B+B+B workout your business.
Het programma voor B+B+B op donderdag 4 juni en kaartverkoop voor B+B+B 4 juni
Het programma voor B+B+B vrijdag 5 juni kaartverkoop voor B+B+B 5 juni

Trackbacks/Pingbacks

  1. A lot of inspiration about your webshop! - 1 april 2016

    […] on 4 and 5 June, I give an inspiration session at the event B + B + B workout your business. It’s not so easy to generate traffic into your webstore. You are missing a number of […]

  2. Inspiratie voor je webwinkel! - 1 april 2016

    […] op 4 en 5 juni geef ik een inspiratie-sessie op het event B+B+B workoutyourbusiness. Het is helemaal niet zo eenvoudig om traffic in je webwinkel te genereren. Je mist een aantal […]