Bengels Top 50

WebVedettes is genomineerd voor de Bengels Top 50! Deze nieuwe lijst bevat de 50 belangrijkste kindermodeprofessionals: de movers & shakers in de Nederlandse kindermodebranche.

Movers & shakers

We staan in ieder geval alvast op de longlist. Deze lijst bevat 100 namen en wordt de komende weken door de Bengels-vakredactie en Frederieke Wieberdink (Kindermodeblog, Mamaglossy en Ruiljekleertjes) beoordeeld en ingekort tot 50 namen.

De shortlist wordt bekend gemaakt op 14 januari 2015, in de eerste editie van Bengels.
Tijdens Kleine Fabriek, op 18 en 19 januari wordt de top drie, en dus de winnaar, onthuld!

Over de Bengels Top 50

Deze nieuwe lijst, die voor het eerst wordt gepresenteerd op Kleine Fabriek, bevat de klinkende namen van de 100 meest invloedrijke, inspirerende en innovatieve kindermode-ondernemers van Nederland.
Het is voor ons een eer om daarbij te mogen staan, tussen onder andere

… en heel veel andere ondernemers die wij hoog hebben zitten.

Lees meer over de Bengels Top 50.
Hier kun je ook alle 100 namen op de longlist lezen.

De winnaars worden dus op 18 januari bekend gemaakt… duimen jullie met ons mee?

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.

Nog geen reacties

Geef een reactie