cha-cha-cha-CHANGES

Daar zijn we weer….

Eindelijk na zo’n lange periode radiostilte…

Nou ja we… Eigenlijk moet ik zeggen, daar ben ik weer…

Ik die eigenlijk vooral meer achter de schermen aan de knoppen draaide. Want in die lange periode dat je niets van ons hoorde, is er veel gebeurd. En dat is vooral gekomen omdat WebVedettes geen wij meer is, maar een ik is geworden.

Wat velen van jullie al wisten en waar je al eerder op haar eigen blog, soephoofd.nl, over hebt kunnen lezen, is dat Diana er vorig jaar vanwege haar gezondheid er even tussenuit ging. Dat gaf mij toen extra werk, en omdat bloggen niet helemaal mijn ding is, hadden besloten dat even te laten voor wat het was. Ja ook wij moeten wel eens keuzes maken die marketing technisch niet altijd de beste zijn, maar om andere redenen wel degelijk nut hebben.

Tijdelijk wordt ‘voor altijd’

Echter kreeg het tijdelijke oponthoud een meer permanent karakter en koos Diana voor haar gezondheid en dat betekende dat er geen plek is in haar leven voor WebVedettes. Dit begrijp ik natuurlijk volkomen en ik sta ook volledig achter haar beslissing. Toch was het behoorlijk slikken voor mij. Ik had tijdens haar ’tijdelijke’ afwezigheid keihard gewerkt om alles op de rit te houden – met natuurlijk in mijn achterhoofd dat we in het nieuwe jaar, met frisse zin samen onze schouders er weer onder zouden zetten. Het is namelijk veel leuker om samen plannen te smeden en samen nieuwe dingen te bedenken.

Alles anders

Begin dit jaar bleek dat 2016 er heel anders uit zou komen te zien. Heel anders…. Maar hoe? Dat was en is een hele goede vraag, waar ik tot op heden nog geen goed antwoord op kan geven. Een beetje een kwestie van een zwart gat waar je dan opeens inzit, maar geen idee hebt hoe je daar nu uit moet komen. Van een burnout wil ik helemaal niet spreken… maar dat ik het moeilijk had, dat mag duidelijk zijn.

Een ding weet ik nu wel heel zeker… En dat is dat WebVedettes een veel te mooi bedrijf is en een veel te mooi merk om zomaar aan de kant te schuiven. Dus langzaam maar zeker wordt het tijd om uit de coulisse het podium op te stappen. Dat er het een en ander gaat veranderen dat is logisch. Hoe die veranderingen eruit zullen zien, weet ik ook nog niet helemaal. Ik zal in ieder geval mijn uiterste best doen om het bloggen weer op te pakken (met hier mijn eerste bijdrage weer ;-)). Wat fijn is het dan, dat ik altijd kan terug vallen op de goede plannen die ik samen met Diana bedacht.

Zo zal ik natuurlijk de lang verwachte jaarplanner weer publiceren … vanaf dit jaar niet een kalenderjaar, maar een beetje anders, net zoals alles nu een beetje anders is. Misschien dat ik daarom de ‘gouwe ouwe’ van David Bowie wel in mijn hoofd heb… cha-cha-cha-changes…

Tot snel dan maar…

Hou de website in de gaten, er gaat weer wat gebeuren.

 

4 reactie bij cha-cha-cha-CHANGES

 1. Bianca - ilovehomemade.nl 30 september 2016 bij 11:10 #

  Veel succes. Het zou inderdaad zonde zijn als Webvedettes niet verder kan gaan. Het is een prachtige inspiratie & motivatie voor velen.

 2. Claudia - Ookinhetpaars 11 augustus 2016 bij 10:04 #

  Veel succes Dana. Vooral fijn dat het weer beter met je gaat. Er komen vast mooie oplossingen op je pad om Webvedettes weer een nieuwe draai te geven en te laten stralen.

 3. Silvie 11 augustus 2016 bij 07:52 #

  Leuk dat je er weer ben Dana! Heel veel succes! Komt allemaal vast goed!

 4. Maaike Noorlander 10 augustus 2016 bij 12:35 #

  Oh wat een dappere keuze Dana, petje af en veel succes natuurlijk. En geluk, gezondheid en liefde gewenst voor Diana. Veel groetjes, Maaike – MmePomm