Creatief en ondernemend? [advertorial]

Creatief en ondernemend? Ja, jij?

Een webwinkel beginnen? Ja, waarom niet eigenlijk? De mogelijkheden zijn eindeloos en waarom zou je hier ook niet mee aan de slag gaan?

Je kunt je creativiteit met anderen delen, je hoeft niet alleen je eigen huis vol te zetten met je eigen creaties, je kunt steeds weer nieuwe dingen verzinnen, en je verdient er ook nog een leuk extraatje mee (en misschien wel meer).

Online software

Een webwinkel beginnen kan op een aantal manieren. Zo kun je een account aanmaken bij ‘mijnwebwinkel.nl’. Dat is een aanbieder van online software. Je kunt na het aanmaken van een account meteen aan de slag.

Met een gratis versie kun je er helaas geen domeinnaam aan koppelen. Voor de betaalde versie betaal je 19 euro per maand (ex btw).

Je hebt nog meer van dergelijke aanbieders die dezelfde prijs hanteren of nog duurder zijn. Luondo (€ 37 per maand) en SEOshop (vanaf €39 per maand) zijn zomaar een paar voorbeelden.

Webwinkel met WordPress

Een heel andere optie, waarmee de mogelijkheden veel uitgebreider zijn en het beheren veel goedkoper, is een webwinkel met WordPress.

Mocht je WordPress niet kennen, dat is een content management systeem. Je kunt er eenvoudig een website mee opzetten zonder dat je al te veel kennis moet hebben van de techniek. Overigens is een beetje technische kennis nooit weg.

Bij WordPress is een plugin beschikbaar, gratis en voor niets, waarmee je een complete webwinkel kunt maken. WordPress zelf is ook gratis trouwens!

Gratis?

Gratis? Is dat wel goed dan? En wat heb je dan allemaal nodig?

Ja, gratis is in dit geval goed, uitmuntend zelfs. Het systeem wordt steeds doorontwikkeld door mensen die op andere manieren hun geld verdienen en hun kennis terug willen geven aan de community door mee te helpen WordPress steeds beter te maken.

Wat je nodig hebt?

Een domeinnaam, webhosting, een WordPress installatie en natuurlijk de producten die je wilt gaan verkopen! Maar dat laatste is geen probleem natuurlijk.

Een domeinnaam kost meestal een paar euro per jaar.

Een webhostingpakket heb je al vanaf een euro of 5 per maand. En dan kun je dus aan de slag…

Wat heb je eigenlijk te verliezen? Je creativiteit in ieder geval niet. Die gaat er alleen maar op vooruit, omdat je die inzet om leuke dingen mee te doen.

Online cursus Webwinkel maken

Op Simmering.nl staat vanaf vandaag een cursus waarmee je stap voor stap leert hoe je een webwinkel maakt met WordPress. Je leert daar aan de hand van video’s hoe je moet beginnen, waar je rekening mee moet houden en welke stappen je allemaal moet doorlopen zodat je webwinkel helemaal goed is.

Die webwinkel is meteen geschikt om je spullen te verkopen, je leert hoe je Ideal kunt koppelen aan de webwinkel, en natuurlijk nog veel meer, kortom je hebt een complete webwinkel online staan als je deze hele cursus hebt doorlopen!

Wil je eerst WordPress leren kennen en weten hoe dat systeem werkt? Ook dat kun je leren op Simmering.nl.

Platform voor online leren

Simmering.nl is een online leren platform. Je kunt er cursussen volgen die je op weg helpen op internet. Bijvoorbeeld WordPress, Zoekmachine optimalisatie (SEO) of HTML en CSS. En vanaf nu dus ook een cursus ‘Webwinkel met WordPress’.

avatar

About Advertentie

Je kunt op MamaMarketing.nl ook terecht om te adverteren. Zo hebben wij de mogelijkheid tot het plaatsen van een advertorial, maar ook is het mogelijk om advertenties op de site, in de nieuwsbrief of in onze app te plaatsen. Neem voor meer informatie contact op met adverteren@mamamarketing.nl of kijk op mamamarketing.nl/adverteren-op-mamamarketing-nl/.

, ,

Nog geen reacties

Geef een reactie