De WebWinkelWijzer is er!

Na maanden van plotten en plannen, wikken en wegen en ja, de nodige nachtelijke uurtjes doorbikkelen, is het eindelijk zover: De WebWinkelWijzer is (soort van) live!

En dat mocht ook wel, na al die hints en tipjes van de sluier die we laatste tijd op Twitter en Instagram lieten zien. Vanaf nu is ons #geheimproject officieel niet meer geheim.

Wat is De WebWinkelWijzer?

dewebwinkelwijzer

De WebWinkelWijzer koppelt eigenzinnige webwinkelspecialisten aan ambitieuze webwinkeliers en helpt hen zo hun webwinkel te laten groeien.

Hoe helpen wij?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van De WebWinkelWijzer dan vertellen we meer!
Je krijgt bovendien een klein maar fijn digitaal cadeautje – als dank voor je nieuwsgierigheid.

De WebWinkelWijzer is een iniatief van Lonneke Reitsma (Het Communicatielokaal), Marianne Sijberden (De Perswinkel) en Dana Taberima en Diana van Ewijk (MamaMarketing).

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.
Nog geen reacties

Geef een reactie