Eerste Hulp bij Online Gedonder [advertorial]

Het Webwinkelrecht gaat uiterlijk 2013 in heel Europa veranderen. Ook als jouw webwinkel nu juridisch goed in elkaar zit, zul je een aantal veranderingen moeten doorvoeren. Zo’n wet is maar juridisch taaie kost. Daar is gelukkig een oplossing voor. Charlotte Meindersma van Charlotte’s Law & Fine Prints heeft er een boek over geschreven. In gewoon Nederlands, duidelijk en kort alles wat een webwinkelier moet weten over het webwinkelrecht. Tijdens Flavourites Live! Business presenteert Charlotte’s Law het boek ‘Eerste Hulp bij Online Gedonder’. Omdat ondernemen leuk moet zijn.

Webwinkelrecht

Als webwinkel kun je voor vervelende verrassingen komen te staan wanneer je niet alle regels gevolgd hebt. Weten wat de regels zijn kan echter een behoorlijke klus zijn. Juristentaal is taaie kost, veel tekst en vaak onleesbaar. Daarnaast is het recht continu in ontwikkeling. Hoe kun je dat nu goed bijhouden?

Om het webwinkeliers gemakkelijk te maken heeft Charlotte’s Law een handzaam boek geschreven over webwinkelrecht. In normaal Nederlands met praktisch toepasbare informatie. Het boek wordt tijdens Flavourites Live! Business gepresenteerd en is bij stand B2B – 14 te krijgen voor de introductieprijs van €5,-

Voor diepgaandere informatie en om op dezelfde eenvoudige manier op de hoogte te blijven van actualiteiten kun je het blog van Charlotte’s Law volgen.

Praktisch Juridisch Advies

Elke webwinkel is uniek. Dat is maar goed ook, anders zou het saai worden in webwinkelland. Dat brengt ook verschillende vragen met zich mee. Heb je als webwinkel een specifieke vraag? Charlotte’s Law helpt je graag. Tijdens Flavourites Live! Business kun je live alle vragen aan Charlotte stellen bij haar stand B2B – 14. Heb je daarna nog vragen over? Charlotte beantwoord ook graag je vragen via social media, mail of telefoon. Bezig met een groter project? Maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Zo kunnen jullie samen plannen maken.

Ze zorgt altijd voor praktisch en helder juridisch advies.

Omdat ondernemen leuk moet zijn

Laat je niet afschrikken door juridische regels. Leer ze begrijpen. Lees een boek, volg een workshop of schakel hulp in.

Tijdens Flavourites Live! Business kun je rekenen op mooie beursaanbiedingen op het gebied van juridisch advies. Koop het boek ‘Eerste Hulp bij Online Gedonder’ voor de introductieprijs van €5,-, schrijf je in de voor de workshop Webwinkelrecht met fikse korting of kom gratis advies inwinnen en neem inspiratiekaartjes mee.

avatar

About Advertentie

Je kunt op MamaMarketing.nl ook terecht om te adverteren. Zo hebben wij de mogelijkheid tot het plaatsen van een advertorial, maar ook is het mogelijk om advertenties op de site, in de nieuwsbrief of in onze app te plaatsen. Neem voor meer informatie contact op met adverteren@mamamarketing.nl of kijk op mamamarketing.nl/adverteren-op-mamamarketing-nl/.

, , , ,

3 reactie bij Eerste Hulp bij Online Gedonder [advertorial]

 1. avatar
  Lenny 23 november 2012 bij 06:19 #

  Beste Charlotte, mail is verzonden!

  Veel plezier en succes in Amsterdam

 2. avatar
  Charlotte Meindersma 21 november 2012 bij 11:01 #

  Hallo Lenny,
  Je kunt hem voorlopig per e-mail bestellen voor €12,95. Verzending is gratis!
  Als je een mailtje stuurt naar mail@charlotteslaw.nl met je adresgegevens, dan zal ik je een e-mailsturen met de betalingsgegevens.
  Je kunt natuurlijk ook iemand anders vragen tijdens Flavourites er een voor je te kopen en mee te nemen.

 3. avatar
  Lenny 21 november 2012 bij 09:39 #

  Waar is het boel te koop als je dit weekend niet in Amsterdam kunt zijn?

Geef een reactie