Plan je Flavourites Live! dag met onze Meet & Greet Sheet

Handige dagplanner voor Flavourites Live! 2012

Ook zo overweldigd door het grote aanbod op Flavourites Live! dit jaar? Maar liefst 160 webshops om te bezoeken, maar ook tientallen stands op het Business event, workshops om te volgen (bijvoorbeeld die van MamaMarketing!) en presentaties van inspirerende sprekers te zien. Vorig jaar hebben we helaas niet iedereen kunnen zien. Daarom wilden we – voor onszelf – alvast een lijstje maken van de mensen die we zéker wilden zien. Goed voorbereid op pad dus.

In één handig overzicht wie en wat je wilt zien

Eigenlijk is de sheet zo mooi en handig geworden, dat we ‘m graag met jou willen delen! Dus ga je naar Flavourites Live!, bereid je dan goed voor met onze dubbelzijdige Meet & Greet Sheet: een dagplanner om zoveel mogelijk uit de beurs te halen. In één oogopslag heb je paraat waar je naartoe wilt en kun je aantekeningen maken van al het moois dat je daar tegen komt. Er staat een handige checklist op met dingen die je beter niet kunt vergeten, ruimte om zelf dingen te schrijven en je schrijft er  je eigen reisinformatie op. Die Meet & Greet Sheet mag je natuurlijk niet missen…

Gratis dagplanner voor Flavourites Live!

Zoals de meeste van onze hele handige sheets, is deze printable he-le-maal gratis te downloaden. Je ‘betaalt’ ‘m slechts met een tweet; die kost jou niets en wij bereiken zo weer een heleboel nieuwe mensen. Klik op de button hieronder om de planner te downloaden, het wijst zich vanzelf.

tweet en download het meet & greet sheet voor #flavlive12

Heel veel succes met invullen (want dat moet je natuurlijk zelf doen) en wij gaan er komend weekend ook mee aan de slag. Want *poeh* willen wij veel mensen zien en spreken!

Tot Flavourites Live!

avatar

About Laura van den Brink

Laura van den Brink is MamaMarketeer, met communicatie als specialiteit. Ze houdt ervan om merken te 'bouwen' door middel van storytelling. Dat doet ze onder andere voor haar eigen sieradenmerk LOVY luxe kindersieraden. Ze maakt zilveren armbandjes voor baby's en andere kindersieraden om bijzondere momenten voor áltijd te bewaren.

, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie