Flexwerk-tas: Mijnes

Een poosje geleden blogde ik over flexwerken – en de daarbij passende flexwerktas. Ik heb zelf 2 netwerktassen: 1 lelijke zwarte rugzak uithet jaar 0 (vreselijk, maar wel functioneel met treinreizen) en één prachtige vilten tas, van Mijnes.com. Deze tas is niet alleen schitterend om te zien, maar hij is ook lekker groot en voorzien van:

 • verschillende vakken (1 voor de laptop, 2 voor paperassen, agenda, stekker)
 • buitenvakken voor dingen die je bij de hand wilt houden
 • 1 speciaal buitenvakje voor mijn iPhone
 • hengsels (om aan de hand te dragen, of over mijn schouder)
 • én een losklikbare schouderband (voor als ik langere stukken moet lopen)

Het bijzondere is, dat ik deze tas heb gekregen als multi-tas: de eerste jaren is hij in gebruik geweest als luiertas, sinds kort doet hij dus dienst als flexwerktas. En hij ziet er, ondanks dit intensieve gebruik (jarenlang aan de duwstang van de Bugaboo gebungeld, volgepropt met pakjes sap, luierdoekjes, luiers en knuffels), nog steeds prachtig uit!

Je eigen Mijnes?

flexwerk, tas, vrouw, hip, mooi, mijnes, mamamarketing, luiertas

Mirjam de Boer maakte deze tas speciaal voor mij op maat, met de vogeltjes erop die ik mooi vind. Houd jij helemaal niet van vogels, maar wel van bomen/bloemen/nijlpaarden? Leuk juist, want Mirjam maakt je tas speciaal voor jou op maat. Je bestelt je eigen Mijnes flexwerktas via de website van Mijnes.com.

Mijnes wordt gerund door Mirjam de Boer (die overigens ook twittert: @mijnespuntcom – follow that girl!)  Ze heeft een geweldig atelier, boordevol vilten ontwerpen, vintage knopen, mooie bandjes, oude borduurboeken en nog veel meer inspirerende spullen. Ze verkoopt haar ontwerpen via een groot aantal winkels in Nederland en in het buitenland, maar maakt ook dingen in opdracht. Zoals dus bijvoorbeeld deze flexwerktassen, maar ook een heleboel andere geweldige spullen.

Nog meer flexwerktassen?

Heb jij ook een geweldige flexwerktas? Stuur ons een foto en het verhaal achter jouw tas, en wie weet plaatsen wij ‘m op MamaMarketing.nl. We zijn vooral benieuwd naar handige én mooie tassen. Want een lelijke, maar goede flexwerktas, kopen – dat is geen probleem…

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.

, , , , , , , , ,

4 reactie bij Flexwerk-tas: Mijnes

 1. avatar
  Charlotte 11 april 2011 bij 10:09 #

  Wow! Dat ziet er goed uit zeg!
  En al helemaal een voordeel dat ze de tassen ook op maat ka maken! (kan ik er stiekem bedrijfskleur in laten verwerken)

 2. avatar
  Diana 6 april 2011 bij 11:56 #

  @celine: helemaal gelijk! Slordig.. 🙁 Ik heb het inmiddels aangepast! Dank voor je oplettendheid.

 3. avatar
  Celine 6 april 2011 bij 10:33 #

  Foutje: de twitternaam van Mirjam klopt niet, in je blog staat ‘mijnescom’ maar het is: ‘mijnespuntcom’ 😉

Trackbacks/Pingbacks

 1. Ozowiezo Blog / Hebbuh! Een nieuw broertje voor Mijnes - 23 mei 2011

  […] heb al vaker geblogd over Mijnes, omdat ik het een geweldig merk vind. De tassen hierboven zijn een prachtig voorbeeld van een typisch Mijnes-produkt. Nu is Mirjam een vriendin van mij, dus […]

Geef een reactie