Gastbloggers op MamaMarketing.nl

Kennis delen is de basis van onze website. We verwerken onze ervaring op alle gebieden van ‘de MamaMarketing’ in blogs, die graag worden gelezen. Daar ontvangen we zoveel enthousiaste reacties over van jullie. We zijn zelf ook webwinkeliers en laten ons graag bijspijkeren en de fijne kneepjes van het vak leren. De afgelopen weken kwam een aantal mensen op ons pad met een interessante achtergrond en een eigen self-made expertise. Geen kennis uit de boeken, maar ervaring  door zelf te doen.

Gastblogger van de maand
Daarom introduceren we vanaf aanstaande maandag een wekelijkse gastblogger. Martine Bakxvan Artoek bijt het spits af. Zij vertelt in vier blogs over SEO, oftewel zoekmachine optimalisatie. Hoe hoog sta jij in Google, word je goed gevonden en vooral: wat kun je er zelf aan doen om dit te verbeteren?

Onderwerpen die aan bod komen
We hebben inmiddels een gastblogger over productfotografie gevraagd, iemand die meer weet over slim time management én een dame die goede tips kan geven over het bepalen van je prijs. Een hele brede range aan expertise dus. Heb jij een bijzondere achtergrond met interessante informatie voor onze MamaMarketeers? Laat het ons weten, misschien ben jij dan ook binnenkort gastblogger van de maand.

Vanaf maandag dus vier weken lang tips over zoekmachine optimalisatie. Ik lees aandachtig mee, want ik ben druk bezig om mijn nieuwe winkel voor www.lovy.nl in te richten…

avatar

About Laura van den Brink

Laura van den Brink is MamaMarketeer, met communicatie als specialiteit. Ze houdt ervan om merken te 'bouwen' door middel van storytelling. Dat doet ze onder andere voor haar eigen sieradenmerk LOVY luxe kindersieraden. Ze maakt zilveren armbandjes voor baby's en andere kindersieraden om bijzondere momenten voor áltijd te bewaren.

, , , , , , , , , , , , , , ,

1 reactie bij Gastbloggers op MamaMarketing.nl

  1. avatar
    Love2BeMama 5 februari 2011 bij 13:10 #

    Wat leuk. Ik ben erg benieuwd naar de gastbloggers en laat mij graag inspireren.

Geef een reactie