Gratis download: Social Media Spaarpotje

‘Tijd is geld’ – dat weet iedere ondernemer. Dat geldt natuurlijk ook voor webwinkeliers. En, wat iedere webwinkeliers ook weet: social media zijn erg belangrijk. Maar ja… het leven is al druk genoeg, wie heeft er nu tijd om te twitteren/facebooken/bloggen?

Beloon jezelf voor je social media inspanningen
gratis download pdf Worksheet MamaMarketing Social Media Spaarpotje

De moeilijkheid van Twitter, Facebook en bloggen (en Google Plus, Pinterest, Flickr etc) is dat je inspanning meestal niet direct wordt beloond met een bestelling. Het is dan soms moeilijk om gemotiveerd te blijven. Terwijl juist op social media continuïteit extreem belangrijk is.

Daarom: beloon jezelf!
Print, knip, vouw en lijm dit Social Media Spaarpotje. Zet ‘m op je bureau en doe er iedere keer als je tweet/update/blogt/liked etc 10 cent in. Doe je best en beloon jezelf aan het eind van de week op een koffie verkeerd met appeltaart – of na een maand op een kek jurkje!

Download hier het MamaMarketing Spaarpotje – gratis!

Wil jij effectiever leren Twitteren?

Met de Online Training ‘Trek meer klanten met Twitter’ leer je hoe je Twitter inzet op een manier die perfect bij jou en je webwinkel past en ontdek je hoe jij twittert vanuit jouw passie, kennis en ideeën. Zo trek je meer kwalitatieve volgers en dus ook meer klanten naar je webwinkel.

>> boek hier de Online Training ‘Trek meer klanten met Twitter’

 

 

 

 

 

 

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.

, , , , ,

3 reactie bij Gratis download: Social Media Spaarpotje

 1. avatar
  Elianne 4 april 2012 bij 08:23 #

  Thnx voor de tip en download!

  Zelf vind ik het ook heel fijn als mensen reageren, soms heb je echt het gevoel dat je tegen een muur praat terwijl je aan de pageviews ziet dat mensen het wel gezien hebben.

  Hebben jullie daar ook tips voor?

  En alles begint bij jezelf dus ik laat jullie bij deze ook graag weten dat ik jullie bedrijf /tweets /blogs erg inspirerend vind 🙂

  Feestelijke groet,

  Elianne alblas
  Elivents
  http://www.eliventsdesserttafels.com

 2. avatar
  brigitte 19 januari 2012 bij 08:33 #

  Hi Diana,

  Mogen we het spaarpotje niet meer downloaden?
  Hij werkt niet…

  Groet, Brigitte

  • avatar
   Diana 19 januari 2012 bij 23:02 #

   Vreemd! Ik heb net de link aangepast, doet ie het nu wel?

Geef een reactie