Gratis Logo Font nodig?

nelma font lettertype lost Type free download mamamarketing

Bezig met je logo? En heb je dringend een opvallend mooi lettertype (oftewel: font) nodig? Een beetje retro, een tikje vintage en liefst gratis? Geen probleem!

Lost Type: een Pay-What-You-Want Type foundry

gratis lettertype via Logo Type, MamaMarketing

Op Lost Type bepaal je zelf wat je wil betalen voor het lettertype. Heb je geen geld? Dan vul je gewoon ‘0 dollar’ in – en kun je het font gratis downloaden. Ben je er erg blij mee? Overweeg dan om een klein bedrag te doneren. Dit bedrag gaat rechtstreeks naar de letter-ontwerper, die er op zijn zolderkamer vaak lang op heeft zitten zwoegen!
De mensen achter Lost Type zijn Riley Cran en Tyler Galpin.

Mooi font gratis downloaden?

gratis lettertype font via logo type mamamarketing

Dat kan op Lost Type, hier! Veel plezier met kijken en kiezen!

Op zoek naar iets anders?

Op Plinc vind je ook een geweldig aanbod lettertypes. En het mooie is: je betaalt per letter! Lees hier meer over Plincs prachige fonts.

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.

, ,

1 reactie bij Gratis Logo Font nodig?

  1. avatar
    Dana 7 september 2011 bij 16:05 #

    Wat ook een handige tips is, is Google Fonts (http://www.google.com/webfonts#ChoosePlace:select). Deze fonts worden ook nog eens herkent door google (handig bij SEO), waardoor je ze goed kan inzetten als een heading die toch weer anders is dan de standaard fonts.

Geef een reactie