Inspiratie: Desk Swap met Tina Roth Eisenberg

“The most important thing in life is to stay true to yourself. That you can look back at your life and say: I am fully behind the decisions I made. And by living your life you made the world a little bit better.”

– Tina Roth Eisenberg, SwissMiss

Tina Roth Eisenberg – Like Knows Like from Like Knows Like on Vimeo.

Uberblogger, multi small business entrepreneur en persoonlijke superheld Tina Roth Eisenberg (ook wel bekend als Swiss Miss) heeft iets nieuws: ze ruilt een dag lang van kantoor met iemand. Om geïnspireerd te raken, om te zien hoe het er ergens anders aan toe gaat en om nieuwe mensen te ontmoeten. Ik vind dat een geweldig idee (zoals ik bijna al haar ideeën geweldig vindt.. denk Creative Mornings, Tattly, Teux Deux…)

In het filmpje hierboven legt ze uit hoe ze werkt – en waarom. Een must see voor alle small business ondernemers.

Van groot thuiskantoor naar ultracompacte werkplek…

Ik werk zelf vanuit huis (handig!), en ben net verhuisd van mijn grote thuiskantoor naar een ultracompacte werkplek. Wat dat is,  ultracompact? Dat is een werkplek in de kast. Waarom? Meer overzicht, minder zooi en daardoor veel meer focus op het werk, niet om alles wat er om me heen hangt/ligt/staat. Heerlijk! Bovendien, downsizen en minimaliseren is helemaal hip, hoorde ik. Plus het is een mooie stap richting locatie-ongebonden werken – ook al zo helemaal van nu…

Werkplek inspiratie

werkplek voor webwinkeliers op pinterestZin gekregen om je werkplek aan te pakken? Of om te down sizen, net als ik?
Heel veel inspiratie voor werkplekken vind je op Pinterest – waar anders. Bijvoorbeeld op het MamaMarketing Home Office pinboard!

Happy pinning!

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.

, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie