Instagram Tiendaagse: 10 dagen gratis Instagram tips & tricks

Wat wil jij nog weten over Instagram voor webshops? Wij beantwoorden al jullie vragen tijdens de #IGtiendaagse, die we maandag weer starten!
In dit artikel lees je er meer over.

Wat is de #IGTiendaagse?

De #IGTiendaagse, dat is: 10 dagen lang informatieve blogs, #SpreekKwartier-en op Twitter én een Vragenuurtje op Facebook – allemaal over het onderwerp ‘Instagram voor je webwinkel.’ Doe je mee?
Stel ons jouw vragen over bloggen voor je webwinkel, wij beantwoorden ze graag!

Hoe doe je mee aan de #IGTiendaagse?

Stel je vraag via Twitter, Facebook of via ons blog.
Volg ons op Twitter, via @WebVedettes, want daar trappen we de #IGTiendaagse, elke dag stipt om 10 uur, af.

Instagram voor webshops: wat is dat eigenlijk?

In deze video geven we antwoord op de basis van alle vragen die we over Instagram kregen, van Eiskje Clason, namelijk: “Help! Ik weet helemaal niets over Instagram. Waar begin ik?”

In deze Vraag&AntwoordVideo door Diana hoor je ons antwoord geven op deze vraag over Instagram voor je webwinkel.

Doe je mee, vanaf maandag?

De #IGTiendaagse vindt plaats op Twitter, iedere dag om 10 uur. Tot maandag!
Enne: stel vooral je vraag alvast… hieronder, in de reacties 🙂

 


Zelf serieus aan de slag met Instagram?

werkboek-instagram-voor-wwebwinkeliers

Hoe krijg je meer volgers? Hoe zorg je voor interactie? Hoe zet je een succesvolle win-actie op? Hoe krijg je het voor elkaar dat volgers doorklikken naar je webwinkel – en kopers worden?
Je leest het allemaal, en meer, in het Werkboek Instagram dat we samen met Eliane Roest schreven.

Het enige echte Werkboek Instagram – speciaal voor Webwinkels

Samen met Eliane Roest (social media samurai ,20k volgers!) schreef WebVedettes een Werkboek Instagram – speciaal voor webwinkels en merken. En omdat Instagram zo’n visueel medium is, staat het Werkboek Instagram bomvol plaatjes van inspirerende voorbeelden.

>> lees meer over het Werkboek Instagram voor Webwinkels

Lees de tips en tricks, leer van je mede-webwinkeliers en ontwikkel jouw persoonlijke Instagram-strategie. Inclusief inspirerende cases en praktische werkbladen!


2 reactie bij Instagram Tiendaagse: 10 dagen gratis Instagram tips & tricks

  1. Daniëlle 30 mei 2015 bij 01:19 #

    Ik lees jullie tips en adviezen altijd met veel interesse. Ik merk wel dat jullie erg gericht zijn op webwinkels met een eigen merk/product. Ik heb een webwinkel waarin ik reguliere drogisterij artikelen verkoop in een outlet concept. Ik vind het dan ook moeilijk om jullie tips op mijn webwinkel toe te passen. mbt instagram bv ik heb geen catchy artikelen om foto’s van te maken. Misschien een idee om ook eens een blog (of iets anders 🙂 )te schrijven met tips voor de webwinkels die geen eigen producten verkopen.

    • Diana van Ewijk 1 juni 2015 bij 13:57 #

      Hi Daniëlle, dank voor je comment! En voor je vraag, natuurlijk, heel fijn. Voor de serie Instagramspiratie hebben we ook naar Dresses Only gekeken, een webwinkel die veel andere merken verkoopt. Net als Krijtwit en Live Life Happy. Misschien kun je daar alvast eens kijken? Dit zijn natuurlijk ook voorbeelden van webwinkels met een zogenaamd fotogeniek assortiment, dus ik zal eens gaan kijken naar webwinkels met een wat mindere hip aanbod. Groet! Diana