Jaarplanner 2013

Hij is er weer… de JAARPLANNER 2013!

Natuurlijk zorgen we ervoor dat jullie volgend jaar gestructureerd kunnen communiceren met jullie doelgroep. Een goede planning voor 2013 is weer een stapje dichterbij. Wij hebben de belangrijkste data, feestdagen en vakanties weer voor jullie bij elkaar gezet in de nieuwe jaarplanner.

Tips voor een goede jaarplanning

 1. Plan maximaal 2 of 3 campagne perioden in een jaar. Je hoeft dan maar 2 of 3 goede ideeën uit te werken en kunt veel grootser uitpakken, dan wanneer je een veelheid van acties over het jaar verspreid.
 2. Zorg dat je campagnes ruim van te voren goed uitgedacht zijn. Dan heb je namelijk ook een goed verhaal voor de redacties van de bladen. Zij zijn al maanden van te voren bezig met de inhoud van een blad. Het is daarom belangrijk dat je 3 of zelfs 4 maanden voor je campagne al een goed persbericht klaar hebt voor de redacties.
 3. Markeer je verschillende campagnes op de planner, bijvoorbeeld met een andere kleur. Als er een campagne loopt, moet je soms al voorbereidingen treffen voor de volgende campagne. Door verschillende kleuren te gebruiken hou je ze makkelijk uit elkaar.

Een voordeel van een goede planning, is dat je bijna nooit meer last-minute iets hoeft te bedenken voor een speciale actie. Als het concept klaar is, dan hoef je het alleen nog maar verder uit te werken naar de middelen die je wilt inzetten. Je kunt dus in alle rust advertenties maken, banners, folders, kaarten, blogs en invulling bedenken en klaarzetten voor je social media, enzovoort.

Dus download nu snel de jaarplanner, het kost slechts een tweet, en ga alvast aan de slag met 2013.

tweet en download de jaarplanner

avatar

About Dana Taberima

Dana Taberima is marketing en communicatie expert bij WebVedettes. Als de ‘nerd’ van het WV-team deelt zij ook graag kennis over de meer technische aspecten van de marketing, zoals Google Analytics en SEO. De diensten, waar ze webshops helpt beter te presteren, met o.a. WebwinkelScan, conversie optimalisatie en campagnes en aanbood via haar bureau Luzente Communicatie, zijn nu ondergebracht bij WebVedettes. Volg Dana op Instagram of LinkedIn

, , ,

3 reactie bij Jaarplanner 2013

 1. avatar
  Nicol 21 december 2012 bij 23:09 #

  Wil iemand de goede link ook delen zodat ik ook kan ‘betalen’ met een tweet en de planner kan downloaden? Want ook bij mij werkt de Paywithatweet link niet (zowel niet via Chroma als via IE9)

 2. avatar
  Natasha Ioppi 21 december 2012 bij 21:04 #

  Hoi!
  Heb uiteindelijk de oude nieuwsbrief met de goede link nog gevonden en heb zo alsnog de planner kunnen downloaden. Tweetje is onderweg 😉

 3. avatar
  Natasha Ioppi 21 december 2012 bij 15:12 #

  Hoi MM’ers,
  Ik had graag de planner gedownload en natuurlijk met alle liefde 1 (of meer) tweets er aan besteed, maar helaas werkt de link niet van Paywithatweet.com. Ligt het aan mijn browser (Chrome) of doe ik iets verkeerd?
  groetjes, Natasha (@ioppi)

Geef een reactie