Je eigen netwerkclub: bijeenkomsten

MamaMarketing vintage-women-at-cafe

In de  serie gastblogs van Kim Brouns aandacht voor het opzetten van een eigen netwerkclub. Als oprichtster van netwerkclub ‘champagnes & limousines’ vertelt zij in deze serie waarom zij hiervoor gekozen heeft en hoe je dit kunt doen. Daarnaast is Kim Brouns eigenaar van ‘OKE by me’ en lanceert zij op 2 april 2012 haar kledinglijn OKE by me. Luxe, fashionable shirts met een, door de print, heel duidelijke eigen, herkenbare identiteit, via www.OKEbyme.com en diverse boetieks.

In het eerste deel van deze serie vertelde Kim waar je aan moet denken als je een netwerkclub wilt oprichten. In dit tweede deel vertelde ze hoe je alle leden erbij betrekt. In deel 3 tips hoe je iedereen bij elkaar brengt.

Ik krijg niet eens 5 vriendinnen bij elkaar voor een etentje!!!

Druk, druk, druk….. Vraag iemand hoe het gaat en het antwoord is vaak: ‘druk’. Vreemd eigenlijk, want iedereen heeft genoeg te doen maar het is toch veel leuker om te zeggen dat het goed gaat!! Uit ervaring weten we allemaal wel dat het al moeilijk is om een etentje te plannen met een paar vriendinnen. Iedereen is druk en het duurt soms maanden eer er uiteindelijk samen gezellig gegeten wordt. En dat terwijl iedereen het wél leuk vindt….. Tijd om prioriteiten te stellen dus!!

Wij hebben ervoor gekozen om 1x per 2 maanden bij elkaar te komen. De data staan vast tot en met eind 2012. Uiteraard zal het vast zo zijn dat hier en daar iemand niet kan maar omdat iedereen het gezellig vindt doen we allemaal onze uiterste best om aanwezig te zijn.  😀

Wat willen wij als champagne & limousines bereiken: 

Het hoofddoel van champagne & limousines is al eerder besproken en samenwerken staat hierin bovenaan de lijst. Maar, vergeet niet dat je met zo’n grote regionale groep ook heel wat publiciteit kunt genereren. In onze eigen regio zijn wij een van de, zo niet DE eerste club die ervoor kiest voor en door zelfstandig onderneemsters gerund te worden.  Laat de regionale pers hier maar over schrijven. Girlpower!!!!! Wij selfmade powervrouwen staan ons mannetje!!! We zijn creatief en zelfstandig, delen onze kennis, ervaring en connecties graag met elkaar.  Of we nu gezamenlijk in de pers verschijnen of individueel, het is altijd leuk om te vertellen dat je aangesloten bent bij een groep ondernemers en aangeeft dat je graag samenwerkt. De reacties zijn altijd positief!! Vertel wie het ook maar wil horen dat je onderdeel uitmaakt van een club en zodra de nieuwsgierigheid gewekt is zal men gaan kijken op de website…..

Hierover meer in het vierde en laatste deel van de serie.


avatar

About Gast

MamaMarketing laat ook regelmatig anderen aan het woord, die een leuke, interessante en vooral informatieve bijdrage doen. Wil jij ook graag een bijdrage leveren aan MamaMarketing en heb jij iets te vertellen of te delen, wat interessant is voor onze doelgroep, neem dan vooral contact op met ons: dana [at] mamamarketing.nl

, , , , , , , , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie