Je eigen netwerkclub: branding

MamaMarketing vintage-women-at-cafe

In de  serie gastblogs van Kim Brouns aandacht voor het opzetten van een eigen netwerkclub. Als oprichtster van netwerkclub ‘champagnes & limousines’ vertelt zij in deze serie waarom zij hiervoor gekozen heeft en hoe je dit kunt doen. Daarnaast is Kim Brouns eigenaar van ‘OKE by me’ en lanceert zij op 2 april 2012 haar kledinglijn OKE by me. Luxe, fashionable shirts met een, door de print, heel duidelijke eigen, herkenbare identiteit, via www.OKEbyme.com en diverse boetieks.

In het eerste deel van deze serie vertelde Kim waar je aan moet denken als je een netwerkclub wilt oprichten. In dit tweede deel vertelde ze hoe je alle leden erbij betrekt. In deel 3 tips hoe je iedereen bij elkaar brengt. In dit vierde en laatste deel gaat ze dieper in op de branding van haar netwerkclub.

Hoe maken we mensen er op attent dat wij er zijn?

Het leuke van onze club is dat we allemaal even enthousiast zijn en het leuk vinden om over champagne & limousines te vertellen zonder dat het alleen om jezelf gaan. Je maakt onderdeel uit van een groter geheel! Op onze website is er voor iedereen plek om zich te presenteren. Iedereen heeft een eigen pagina met een link naar haar website/webshop. Ook kun je er voor kiezen om een link in je webshop te plaatsen die je naar www.champagneandlimousines.nl doorstuurt. Zelden of nooit kijken mensen alleen op de pagina van de persoon die ze kennen maar kijken ze ook bij de andere leden en komen op deze manier in contact met hun product of dienst.

Ons voornemen is om 1x per jaar een leuk event te organiseren waar we onszelf kunnen voorstellen aan anderen. We kiezen een leuke locatie, zorgen voor lekkere hapjes, drankjes en een TOPsfeer! We nodigen véél vrouwen uit en maken dit een avond om niet te vergeten.

Een evenement waar je bij MOET zijn, en als je er niet bij was volgende keer bij  WILT zijn.

Een deel van de opbrengst zal ten goede komen aan een goed doel en overige inkomsten worden gebruikt voor het volgende event. Door het evenement groots aan te pakken is de kans op leuke publiciteit aanzienlijk! Omdat champagne & limousines pas enkele maanden geleden opgericht is zijn wij nu bezig met het in vorm gieten van ons eerste event. De ideeën maken het nu al geweldig!

Laat iedereen maar kennis maken met ons, onze bedrijven en ons enthousiasme. Wij komen er wel! ; )

Mocht je geïnspireerd zijn om zelf een netwerkclub op te zetten en heb je vragen, neem dan eens een kijkje op www.champagneandlimousines.nl en wie weet zet jij je eigen netwerkclub met enthousiaste meiden op. Wat heb je te verliezen?? 😀

avatar

About Gast

MamaMarketing laat ook regelmatig anderen aan het woord, die een leuke, interessante en vooral informatieve bijdrage doen. Wil jij ook graag een bijdrage leveren aan MamaMarketing en heb jij iets te vertellen of te delen, wat interessant is voor onze doelgroep, neem dan vooral contact op met ons: dana [at] mamamarketing.nl

, , , , , , , , , , ,

1 reactie bij Je eigen netwerkclub: branding

  1. avatar
    samantha moonen 24 februari 2013 bij 09:23 #

    Heerlijk stuk om te lezen. Zo vol energie!!!!
    Nu wil ik OOOOKKKKKK!!!

Geef een reactie