Kleine Fabriek: Pop-Up Office (recap)

Exact een week geleden vond het Pop-Up Office van De WebWinkelWijzer plaats op de Kleine Fabriek. We spraken een heleboel (web)winkeliers en gaven heel veel advies.
Aan mensen die al jaren een webwinkel hadden, en aan mensen die daar voorzichtig mee aan het beginnen waren.

Aan aspirant-ondernemers die druk waren met het opzetten van een eigen label en zich afvroegen hoe ze hun marketing daarvoor moesten opzetten, tot doorgewinterde webwinkeliers die hun marketingstrategie wilden aanscherpen.
Een flink aantal webwinkelspecialisten van De WebWinkelWijzer was aanwezig op de Kleine Fabriek Pop-Up Office.

Hier een verslag van onze dagen daar.

Kleine Fabriek: Pop-Up Office (recap)

Martine en Sjoukje van Studio Linkshandig waren als eerste ter plaatse. Zij zetten hun iMac op, met daarop een presentatie van hun 360graden productfotografie.

Op de Kleine Fabriek waren ook presentaties en lezingen bij te wonen, oa van Suzanne Wartenbergh en Lonneke Reitsma, beiden lid van De WebWinkelWijzer.

Hiephoi! @bugaboo won de #bengelstop50 op #kleinefabriek! Mooi merk, terechte eerste plaats. ^Di

Een video die is geplaatst door Diana & Dana (@webvedettes) op

Wij WebVedettes waren genomimeerd voor de Bengels Top 50! Uiteindelijk behaalden we de 22e plek, waar we natuurlijk erg trots op zijn!

Leuk! @bugaboo neemt prijs in ontvangst én presenteert nieuwe kinderwagen dit jaar! #bengelstop50 #kleinefabriek Een foto die is geplaatst door Diana & Dana (@webvedettes) op


De winnaar van de Bengels Top50 was Bugaboo, die hier de prijs in ontvangst neemt.

Een kleine greep uit de (web)winkeliers die we spraken op Kleine Fabriek 2015

Nikkie en Femke zijn bezig met een geweldig concept! Fijn even met jullie mee te mogen denken, dames. En veel succes! ^Di

Een foto die is geplaatst door Diana & Dana (@webvedettes) op

 

Ook de zussen achter webwinkel Staartjes en Stekels kwamen langs in ons #popupoffice #kleinefabriek Leuk jullie ontmoet te hebben! ^Di

 

Een foto die is geplaatst door Diana & Dana (@webvedettes) op

Kleine Fabriek: Pop-Up Office

 

 

Another day at the #popupoffice #kleinefabriek met #DeWebWinkelWijzer! Leuk, om jullie live te zien. Kom je ook nog langs, vandaag?

 

Een video die is geplaatst door Diana Van Ewijk (@dianavanewijk) op


Het waren twee geweldige dagen op de Kleine Fabriek! Iedereen van De WebWinkelWijzer was zijn stem kwijt, wat betekent dat we heel wat mensen hebben kunnen adviseren.

Heb jij het gemist?

Geen punt! Ons volgende Pop-Up Office vindt plaats tijdens showUP, op 1 en 2 februari aanstaande.
Zien we je dan?

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.
Nog geen reacties

Geef een reactie