Kom leren in Almere

Nog tweeëneenhalve maand en het is Kerst… Een toptijd voor webwinkeliers die het goed aanpakken. Maar ja, hoe doe je dat? Hoe zorg je ervoor dat je je beste feestmaand ever draait?

Kom leren in Almere

De WebWinkelWijzer, het platform voor webwinkelspecialisten waar wij trots onderdeel van zijn, organiseert haar eerste grote event!

Samen met de gemeente Almere nodigen we alle webwinkeliers van Nederland uit om alles te leren over webwinkelfulfilment, pers en publiciteit, social media en productfotografie. Bovendien kun je je ongans netwerken met andere webwinkeliers, webwinkelspecialisten én lokale partijen als de Webwinkelkamer en verpakkingsspecialist Antalis.

Wanneer is het? Dinsdagavond 13 oktober, van 19:00 – 21:30 uur
Waar is het? Almere
Wat kost dat? Nou: niks, nada, noppes 🙂
Waar kan ik me opgeven? Opgeven is niet per se nodig, maar wél fijn.

>> schrijf je in op Kom leren in Almere, het Facebook Event

Twijfel je nog?

decemberdrukte-webvedettes

Kunnen wij ons voorstellen. Tijd is geld als webwinkelier. Maar aan de andere kant… dit is je kans om jezelf bij te laten spijkeren én om gericht advies te vragen aan de WebWinkelWijzer-specialisten – gratis en voor niets. En bovendien: net op tijd voor Sinterklaas en Kerst.

>> bekijk het programma en lees meer over Kom leren in Almere

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.
Nog geen reacties

Geef een reactie