Leesvoer voor de Kerstvakantie

Vintage Christmas MamaMarketing

Met kerst zit je onbekommerd onder de kerstboom terwijl de kalkoen in de oven staat. En de twee weken daarna besteedt je aan bijkomen van het hectische jaar dat achter je ligt, aan bespiegelende gesprekken bij het haardvuur, aan het opstellen van goede voornemens voor 2012. Zo laad je weer op voor het hoogstwaarschijnlijk-net-zo-hectische jaar dat voor je ligt…

Leesvoer voor de kerstvakantie

De kerstvakantie is óók de perfecte tijd om bij te lezen. Stuur de kinderen naar buiten om een sneeuwpop te bouwen – of bij gebrek aan sneeuw: om de vogeltjes te voeren – en trakteer jezelf op het volgende leesvoer:
Gastblogs van experts & ervaringsdeskundigen:
Je vindt onze gastblogs over time-management, Google Analytics, produkt-fotografie en zoekmachine-optimalisatie hier.
Eindelijk je eigen business-blog starten?
Lees dan onze serie’ How to blog’ hier.
Goed voorbereid naar je eerstvolgende (kerst)borrel? 
Lees en luister hier naar onze MamaMarketing netwerk-tips zodat je van de eerstvolgende kerstborrel meteen goed gebruik kunt maken!
En ontmoet je een interessant iemand op zo’n netwerkborrel, iemand met wie je wel een barterdeal zou willen sluiten? Lees dan hier en hier onze tips & tricks met betrekking tot barter deals!
Op zoek naar inspiratie?
Lees dan dit artikel over Pinterest of duik in de wondere wereld van de gratis lettertypes, achtergronden en afbeeldingen.

Iedere dag een verse leestip op MamaMarketing Facebook pagina

Ken je onze artikelen al van haver tot gort? Geen probleem. Je vindt deze kerstvakantie iedere dag een verse leestip op Facebook. Om klokslag 9 uur ’s ochtends, dus zet een flinke kop thee, installeer je kinderen voor de zoveelste herhaling van ‘Annie’ en ga naar onze MamaMarketing Facebook Pagina, hier!

(vintage beeld via Blossoming Visions)

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.

, , , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie