MamaMarketing op Facebook: laat je inspireren!

vintage photo women on the beach reading

De grote zomervakantie is inmiddels in alle heftigheid uitgebroken. Dat betekent: minder mail, minder bestellingen in de webwinkel, en – helaas, pindakaas – minder blogposts van MamaMarketing. Maar dat betekent niet dat je je hoeft te vervelen! In de vakantie plaatsen wij namelijk 3 x per een week een inspirerende quote, artikel of tip op onze MamaMarketing Facebook Fanpage. Je hebt immers alle tijd om op je gemak te lezen en internet af te struinen, toch? En dan kun je dus net zo goed iets zakelijk-nuttigs lezen, in plaats van het laatste nieuws over, ik noem maar, wat zwangere celebrities of EHEC-komkommers…

Like ons en laat je inspireren

Nog geen fan van MamaMarketing? Dan mis je niet alleen onze inspirerende updates, maar je mist ook ons worksheet ‘How to Facebook’. En dat is jammer, want met dit worksheet maak je jouw eigen Facebook Fanpage een rijke en inspirerende must-read voor jouw klanten!

Gratis worksheet ‘How to Facebook’ ontvangen?

FAcebook tips van MamaMarketing met gratis printable worksheet

Ga dan naar onze MamaMarketing Facebook Fanpage, hier, en like ons. Je kunt je gratis worksheet daarna meteen downloaden. Tot ziens op Facebook en een heel fijne en inspirerende zomervakantie gewenst!

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.

, , , , , ,

3 reactie bij MamaMarketing op Facebook: laat je inspireren!

 1. avatar
  Emily Dieter 13 februari 2014 bij 23:51 #

  Hallo, mijn naam is Emily Dieter, mijn Nederlands is zeer slecht. Ik ben een ontwerper werkt met een non-profit het maken van een poster voor “De Vagina Monologen” in Salem Oregon, USA. Ze willen de foto “vintage vrouwen op het strand lezen” te gebruiken in thier poster. Zou u in staat om toestemming om dit beeld te geven?
  dank u
  Emily

 2. avatar
  Claudia 6 februari 2012 bij 10:20 #

  Eindelijk gaat alles een beetje vorm aannemen. Sinds 1 januari ben ik volledig en alleen bezig met Kekke Koters. De eerste maand is gewoon hotel de botel heen en weer springen. Waar moet ik beginnen. Hoe breng ik structuur aan.

  Nu langzaam krijg ik een ritme. En ik wilde perse jullie site daarin passen. Leuke tips die goed bij mij passen. Vandaag ben ik de dag begonnen met een stukje social media en 1 tip van jullie toepassen. Heb de facebook sheet geprint. Daar ga ik mee aan het werk. Van de layout word je vrolijk dus dat is een goed begin. Tot vrijdag. Dan staan jullie weer op het programma 🙂

  Groetjes Claudia
  Kekke Koters

  • avatar
   Diana 7 februari 2012 bij 07:04 #

   Wat leuk om te lezen, Claudia! De eerste maand echt helemaal 100% is inderdaad stuiteren – heel herkenbaar. Daarna krijg je een ritme dat bij jou en je bedrijf past. Superleuk om te lezen dat MamaMarketing in jouw ritme zit! Tot vrijdag 🙂

Geef een reactie