MamaMarketing workshops tijdens Flavourites Live

Volg een van de vier workshops van MamaMarketing tijdens Flavourites Live

Wil je ons live ontmoeten, je vragen stellen én vol inspiratie en informatie weer naar huis gaan? Kom dan tijdens Flavourites Live langs op het Business Event. Daar geven we namelijk op vrijdag en op zaterdag twee maal per dag een GRATIS workshop voor webwinkeliers, waarbij we in een kleine groep met je aan de slag gaan om je shop nóg beter te maken. Per keer gaan we met maximaal 12 deelnemers een vol uur aan de slag, dus reserveer je plekje wel snel!

TIP: je kaartje voor het Flavourites Live Business Event bestel je hier voor €10,00 euro. Daarmee kun je ook gratis naar Flavourites Live, dus voor het zelfde geld sla je twee vliegen in één klap!

Overzicht MamaMarketing workshops

Onderstaande workshops kun je gratis bijwonen, maar er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar (maximaal 12 plekken per workshop). Zeker weten dat je erbij bent? Mail ons dan voor welke dag en tijd je wilt reserveren via info@webvedettes.nl Misschien overbodig om te melden, maar als we een reservering van je ontvangen, gaan we er wel vanuit dat je er ook echt bij bent.

Grijp je kans en plan deze tijden vast in je agenda (klik op de workshops voor meer informatie):

Vrijdag 23 november 2012

Zaterdag 24 november 2012

Let op! De tijden van de middag sessies zijn een uur vervroegd. Dus in plaats van 13.00u starten de workshops dan om 12.00u. 

MamaMarketeers Laura van den Brink, Diana van Ewijk en Dana Taberima

Workshop: De basis van MamaMarketing

In deze sessie van een uur leggen we je uit waar MamaMarketing voor staat. Hoe zorg je ervoor dat jouw webwinkel opvalt tussen de duizenden andere shops op het web? Wij vertellen je hoe je dat stap-voor-stap zelf kunt aanpakken, zonder dat je daar enorme budgetten tegenaan hoeft te gooien. Sterker nog, ons uitgangspunt is juist dat je met ‘no budget’, tijd en jezelf als uitgangspunt heel ver komt!

Na onze uitleg gaan we aan de slag met de groep om in kaart te brengen hoe je MamaMarketing kunt toepassen op jouw shop of bedrijf en kun je uiteraard gerichte vragen stellen.

Gratis, 60 minuten, aanmelden via info@webvedettes.nl ovv ‘Workshop Introductie MMM vrijdag’ of ‘Workshop Introductie MMM zaterdag’

Gratis workshop bloggen van MamaMarketingWorkshop: Bloggen; waarom, wat en hoe?

“Als je een shop hebt, moet je gaan bloggen om meer bezoekers te krijgen”, heb je vast al eens gehoord. Misschien ben je zelfs een blog gestart, om na de eerste drie berichtjes vast te lopen en niet te weten hoe verder te gaan.

Inspirerende voorbeelden zoals die tijdens Meet the Blogger eerder dit jaar voorbij kwamen (blogster Trendenser is er miljonair van geworden), zijn het bewijs dat bloggen geen tijdelijk nieuw ding is, maar een volwaardig communicatiemiddel met veel potentie!

In deze workshop vertellen we je precies waarom een blog zo belangrijk is voor MamaMarketeers, welke soorten blogs er zijn en hoe je je blog kunt inzetten om uiteindelijk ook meer bezoekers en klanten naar je webshop te trekken.

In het doe-gedeelte van deze workshop stel je samen met ons een logische indeling van je blog op en maak je een handige redactiekalender waarmee je de komende maanden aan de slag kunt.

Gratis, 60 minuten, aanmelden via info@webvedettes.nl ovv ‘Workshop Bloggen’ 

NB. De workshop bloggen is helaas vol! Wil je het toch bijwonen, kom dan langs en wie weet is er stiekem toch meer plek. Wij hebben gehoord dat er slechts plek is voor maximaal 12 deelnemers, maar wie weet kunnen we nog wat plekken creëren.

Workshop: Hoe maak je een effectieve nieuwsbrief?

Stapels reclamefolders in de brievenbus verdwijnen linea recta de prullenbak in. Dat geldt net zo voor digitale nieuwsbrieven; met één muisklik zijn ze weg. Hoe voorkom je dat jouw nieuwsbrief voor klanten ook het beeldscherm niet haalt en al je werk voor niks is geweest?

Een persoonlijke nieuwsbrief aan je klanten kan heel veel waarde hebben, als je het op een juiste manier uitvoert. In deze workshop vertellen we je waar een goede nieuwsbrief aan voldoet, waarom een klant jouw nieuwsbrief wel of juist niet leest en hoe je – op de juiste manier – een lijst met e-mailadressen opbouwt.

In het doe-gedeelte kun je gerichte vragen aan ons stellen (tip: neem een schermafdruk van je laatste nieuwsbrief mee) en stel je de redactieformule van je eigen nieuwsbrief op om het komende jaar mee aan de slag te gaan.

Gratis, 60 minuten, aanmelden via info@webvedettes.nl ovv ‘Workshop Nieuwsbrieven’

avatar

About Laura van den Brink

Laura van den Brink is MamaMarketeer, met communicatie als specialiteit. Ze houdt ervan om merken te 'bouwen' door middel van storytelling. Dat doet ze onder andere voor haar eigen sieradenmerk LOVY luxe kindersieraden. Ze maakt zilveren armbandjes voor baby's en andere kindersieraden om bijzondere momenten voor áltijd te bewaren.

, , , , ,

1 reactie bij MamaMarketing workshops tijdens Flavourites Live

  1. avatar
    Ellen 12 november 2012 bij 14:12 #

    Leuk de workshops op Flavourites Live! Net ingeschreven voor de basis van Mama Marketing op vrijdag, heel interessant!

Geef een reactie