Meet&Greet Sheet showUP 2015

Ga jij 1 of 2 februari 2015 naar showUP? Om rond te struinen, in te kopen of om bij ons Pop-Up Office aan te komen schuiven?
Dan is de Meet&GreetSheet showUP 2015 onmisbaar!

Met de Meet&GreetSheet showUP 2015 zorg je ervoor dat je goed voorbereid op pad gaat: welke merken mag je niet missen, welke standnummers hebben zij? Ook staat het adres erop (handig!) en wat slimme reminders over wat je echt in je tas moet stoppen voor je vertrekt.

Extra tip:
bedenk ook wie je wil spreken buiten de standhouders. showUP trekt ook veel concullega’s, pers en andere interessante mensen. Zoek van te voren op wie er allemaal gaan, bijvoorbeeld door #showUP te checken op Twitter, en leg alvast contact. Vul de namen in op je Meet&GreetSheet en zorg ervoor dat je het maximale uit je dag haalt.

Meet&GreetSheet showUP 2015

Meet&Greet-ShowUp-BlogBeeld-02

Speciaal voor jou hebben we een handige planner gemaakt om je dag op showUP 2015 zo efficiënt mogelijk in te delen. Print ‘m uit en vul in welke stands je wilt zien, wie je wilt ontmoeten, en wat je absoluut niet mag vergeten.
Kortom: download ‘m hier, dan ben je éxtra goed voorbereid.

> download GRATIS Meet&GreetSheet showUP 2015

Heel veel plezier op showUp 2015!

Enne: je komt toch zeker wel langs in ons showUP Pop-Up Office?

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.
Nog geen reacties

Geef een reactie