De natuur in met Oerrr (advertorial)

Oerrr-kaarten van Natuurmonumenten

Ondernemende Marketing Mama’s balanceren hun kostbare tijd tijdens vakanties soms maar met moeite uit tussen de kindjes en werk.  Herkenbaar?

Met de herfstvakantie voor de deur is het daarom slim om alvast vooruit te kijken naar activiteiten waarmee je kinderen zich vermaken in de tuin of een park in de buurt, terwijl jij nog even wat werkklusjes kunt afronden.

De OERRR-kaarten van Natuurmonumenten helpen je daar fijn mee op weg.

Vrolijke, rijk geïllustreerde kaarten die spelenderwijs inspireren tot klimmen, klauteren, ontdekken en knutselen in je eigen tuin of park. Al spelende leren ze ook nog eens hoe je het weer voorspeld met behulp van een dennenappel, of een fluitconcert geeft op zelf gezochte eikeldopjes.


Klinkt aantrekkelijk? Vraag de OERRR-kaarten dan nu gratis aan bij Natuurmonumenten, zodat je ze nog in de herfstvakantie kunt gebruiken.

Natuurmonumenten stuurt vervolgens enkele malen per jaar nieuwe kaarten toe, tot je collectie compleet is.

avatar

About Advertentie

Je kunt op MamaMarketing.nl ook terecht om te adverteren. Zo hebben wij de mogelijkheid tot het plaatsen van een advertorial, maar ook is het mogelijk om advertenties op de site, in de nieuwsbrief of in onze app te plaatsen. Neem voor meer informatie contact op met adverteren@mamamarketing.nl of kijk op mamamarketing.nl/adverteren-op-mamamarketing-nl/.

, ,

Nog geen reacties

Geef een reactie