Netwerken: Meet the Blogger

Netwerken… ik doe dat het liefst online. Zonder gêne, in pyama, contact leggen en onderhouden met andere MamaMarketeers via Twitter, Facebook en allerlei blogs. Geen zorgen over netwerktasjes, bad hairdays of het feit dat je alwéér je visitekaartjes bent vergeten. Maar soms zijn er van die momenten dat zelfs ik uit mijn studio kom om een live netwerk event bij te wonen. En de eerstvolgende keer is dat het Meet the Blogger-event in Amsterdam!

Meet the Blogger voor MamaMarketeers

Meet the Blogger is een event voor lifestyle en design-bloggers. Met andere woorden: mensen die bloggen over styling, interieur, craft, meubels, graphic design,  product design, zelfgemaakte spullen, reizen, huizen, (hippe) plaatsen. Voel je je al aangesproken?
Meet the Blogger is een iniatief van Lize M, die zelf ook fervent blogt voor Urban Style Vibes.

Het programma

Denk je nu: ‘Wat heb ik daar in vredesnaam te zoeken?’… Bekijk dan even het veelbelovende programma:

2:00 Meet The Blogger Event begins at Hotel V
2.05 Introduction by Lise of Urban Style Vibes*
2:15 Presentation/Speech Decor8/Decorate Holly
2:35 Presentation/Speech Flavourites Natascha and Marije
2.55 Short coffee/drinks and Lily’s cupcakes break (powered by Hotel V/Lily’s Cupcake)
3.20 Presentation/Speech Lily’s Cupcakes Angelie and Cecile
3.40 Presentations/event Recap/Thank you by Lise
3.50 Presentations end followed by a mix and mingle and book sale/signing by Holly (powered by Decor8/The American Book Center)
5.00 Meet the Blogger event ends. Attendees will go home with a goodie bag (powered by Flavourites/VT Wonen)
Daarnaast is het natuurlijk hét moment om andere Nederlandse en internationale bloggers te ontmoeten en tips, tricks en ervaringen uit te wisselen. Blog je nog niet? Kijk dan hier de kunst af én laat je inspireren door de mensen die je voorgingen. Klaarleggen dus, die visitekaartjes!

Twijfel je nog?

Lees dan even deze blogpost van EM Papers, op ScoutieGirl, over waarom zij NIET gaat… Meteen een goede checklist voor je voorbereiding!

Aanmelden via Facebook Events

Je aanmelden voor dit GRATIS evenement kan (heel hip!) op de Facebook event-pagina van Meet the Blogger, hier. Dat gaat zo:
Iedereen die wil komen kan zich aanmelden als vriend op de Facebookpagina en krijgt dan een uitnodiging om te reserveren op de eventpagina.

En dan nu..

Wacht niet te lang met inschrijven, het maximaal aantal gasten is 150. Heb je nog vragen over het Meet the Blogger Event? Kijk dan even hier voor de FAQs.
Schiet je in de stress, omdat je zeker weet dat je gaat, maar nog geen visite-kaartjes hebt? Lees dan hier onze 6 tips voor visitekaartjes of luister naar onze SpeedCoachSessie met Elles Veltman, hierboven.

We hopen je daar te zien! Veel succes met de voorbereidingen enne… van plan om te twitteren over het Meet the Blogger Event? Mention dan @meethteblogger en gebruik de hashtag #meettheblogger. Tot dan!

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.

, , , , ,

5 reactie bij Netwerken: Meet the Blogger

 1. avatar
  Lise M. 13 juni 2011 bij 14:31 #

  Geweldige post! We kijken er nu al naar uit!

  Lise M.

 2. avatar
  Janneke 8 juni 2011 bij 11:30 #

  Leuk stuk! Bolwol/Ecobeauy is erbij (zelfs mede-organisator). Kijk ernaar uit om andere bloggers te ontmoeten!

 3. avatar
  OrangeFarmhouse - Maike 8 juni 2011 bij 10:20 #

  Leuk je daar weer te zien en hopelijk nog heel veel anderen, wij van OrangeFarmhouse en MoodKids zijn er ook bij, gezellig!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Netwerken IRL: 3 tips voor een goede afhandeling + OPROEP » MamaMarketing - leer, doe-het-zelf en verdien meer met je webwinkel - 31 augustus 2011

  […] schreef ik al over Meet the Blogger in Amsterdam, een netwerk-event waar ik heel veel aan heb gehad. Maar er zijn vast nog veel meer goede […]

 2. Netwerken IRL: 6 tips voor een goede voorbereiding » MamaMarketing - leer, doe-het-zelf en verdien meer met je webwinkel - 17 augustus 2011

  […] de nadelen heb ik het al vaker gehad. Offline netwerken is, onder […]

Geef een reactie