Netwerktasjes: 3 voorbeelden + OPROEP!

Het stikt de laatste tijd weer van de netwerkborrels. De meeste MamaMarketeers netwerken liever online, via Twitter, Facebook of Hyves, maar soms is een offline netwerk-moment ook wel fijn 🙂

MamaMarketing Netwerk-tools

Wat neem je nu mee naar zo’n netwerkborrel? Ik geef zelf de voorkeur aan: zo min mogelijk! Ik wil graag flexibel blijven en zonder gehannes met tassen mijn kaartje kunnen geven aan mijn gesprekspartners. En een polstasje is daar ideaal voor – de ideale netwerktas! Want een goede netwerk-tas voldoet aan de volgende eisen:

  • lichtgewicht (zodat je fier rechtop blijft staan)
  • klein (alleen ruimte voor iPhone, visitekaartjes en wat briefgeld)
  • en het allerbelangrijkste: voorzien van een polsbandje, zodat je, ook met een glas wijn in de hand, zonder probleem je kaartje tevoorschijn tovert.

Natuurlijk moet je netwerktasje ook iets van je persoonlijkheid weergeven, dus zo’n bruinlederen oude-knarren-exemplaar als je opa ooit had is wellicht minder geschikt. Eerder blogde ik al over het prachtige netwerktasje van Bagonia, en inmiddels heb ik meer te mooie netwerktasjes gevonden. Sit back & enjoy:

netwerktasje, polstas
Dit boomstammetje vond ik op Dawanda, hier.

netwerktasje, polstasje, mamamarketing

Deze vintage bling variant vond ik ook op Dawanda, maar dan hier.

netwerktasje, polstas, mamamarketing

En deze Patchwork Pretty vond ik op Etsy, hier!

Ik heb zelf inmiddels op Koninginnedag een vintage exemplaar gevonden – het is een beetje een bruinlederen oude-knarren-exemplaar, maar hij past toch wel goed bij me 🙂

Weet jij nog een leuk netwerktasje?

Als jij nog een leuk netwerktasje kent of ontworpen hebt, laat het ons dan weten! Stuur een fotootje van jouw exemplaar naar diana@webvedettes.nl, dan laten wij ‘m misschien hier op het blog zien!

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.

, , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie