Gratis download: Nieuwsbrief checklist

Zoals je van ons gewend bent, vandaag weer een nieuwe worksheet om te downloaden. De nieuwsbriefabonnees hadden het natuurlijk al gezien. De perfecte nieuwsbrief maak je uiteraard met onze gratis worksheet (nou ja, bijna gratis dan) nieuwsbrief checklist.

Je kunt hem voor iedere nieuwsbrief opnieuw gebruiken, zodat je niets vergeet voordat je hem verstuurd. Een foutje is namelijk zo gemaakt. Ook bij ons komt het wel eens voor (natuurlijk niet zo vaak, 😉 ahum), dus is het best handig als je even door de checklist heen loopt voordat je hem klaar zet om te versturen. Denk vooral aan de linkjes, werken deze goed en gaan ze naar de juiste URL? Staan er geen taal- of typefoutjes meer in? Deze tips en meer kun je vinden op onze checklist. Dus… wacht niet langer en download hem snel.

We vragen echter wel een kleine ‘bijdrage’. Je ‘betaalt’ dit worksheet met een tweet. Klik daarom op de onderstaande button, tweet het bericht en je kunt de checklist daarna gewoon downloaden.


Succes!

avatar

About Dana Taberima

Dana Taberima is marketing en communicatie expert bij WebVedettes. Als de ‘nerd’ van het WV-team deelt zij ook graag kennis over de meer technische aspecten van de marketing, zoals Google Analytics en SEO. De diensten, waar ze webshops helpt beter te presteren, met o.a. WebwinkelScan, conversie optimalisatie en campagnes en aanbood via haar bureau Luzente Communicatie, zijn nu ondergebracht bij WebVedettes. Volg Dana op Instagram of LinkedIn

, , ,

Reageren is niet meer mogelijk