Over ons: een filmpje kan natuurlijk ook!

We hebben het al vaker aangestipt: je ‘Over Ons’ pagina is één van de belangrijkste pagina’s op je site. Of het nu gaat over een webshop of een blog: lezers willen graag weten met wie ze te maken hebben. Bovendien: door de mens achter je merk te laten zien, creëer je vertrouwen, en zullen mensen makkelijker dingen van aannemen of kopen.

Zeg het met een filmpje

Op de ‘About Me’-pagina op het blog van één van mijn favoriete crafties, Draw! Pilgrim kwam ik dit filmpje tegen. Superleuk! Natuurlijk, je voelt haar zenuwen, maar dat maakt het voor mijn gevoel des te échter. Hier spreekt geen gelikte manager, hier spreekt een maker die haar eigen spullen verkoopt: de mens achter het merk Draw!Pilgrim. Geweldig!

Ook aan de slag met je Over Ons-pagina?

Kan jouw ‘Over Ons’-pagina ook wel een oppepper gebruiken? Overweeg dan om, net als Draw!Pilgrim, een filmpje te maken.
Is dat nog een beetje te heftig? Ga dan aan de slag met onze tips over hoe je een geweldige ‘Over Ons’-pagina schrijft, hier.

Nog meer geweldige voorbeelden?

Ken jij ook voorbeelden van webwinkels of blogs met fantastische ‘About Us’-pagina’s? Deel ze met andere MamaMarketeers – laat een comment achter. Hoe meer voorbeelden we hebben, hoe makkelijker het wordt om met je eigen ‘Over Ons’-pagina aan de slag te gaan.

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.

, , , , , , ,

2 reactie bij Over ons: een filmpje kan natuurlijk ook!

Trackbacks/Pingbacks

  1. Afgehakte kindertjes – ofwel: het belang van een goede profielfoto » MamaMarketing - leer, doe-het-zelf en verdien meer met je webwinkel - 13 februari 2012

    […] lezen over het creëeren van een goede profielpagina lees je hier . Een filmpje in plaats van een foto kan natuurlijk ook: dat lees je hier – veel […]