Professionele videopitch met €100 korting

Mooi, dit filmpje dat Gezinnig maakte op een Improve Your Performance Day! Een dag lang ging Wendy aan de gang met een team (denk: stylist, visagist, regisseur, filmer, sprekerscoach etc) om hun webwinkel (en zichzelf als ondernemer!) serieus neer te zetten.

€100 korting op jouw professionele videopitch


Wil jij ook zo’n filmpje? Laat een comment achter, dan mailen we je een kortingscode à €100. Een filmpje als dat van Gezinnig kost dan €650. Een prachtige manier om je webwinkel professioneel neer te zetten en de mens achter je merk zichtbaar te maken! Je begrijp: dat willen wij ook!

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.

, , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie