Screencast SEO 1

SEO zoekmachine-optimalisatie mamamarketing voor webwinkelVanaf deze maand starten we met een serie over zoekmachine optimalisatie ofwel SEO (search engine optimalisation). In een eerder artikel “Wat is … SEO?” hebben we al een beetje uitgelegd wat het is en waarvoor iedereen het nodig heeft. Maar omdat er steeds toch veel vragen over binnenkomen, hebben we er een serie filmpjes of screencasts over gemaakt. 

Wat is Zoekmachine Marketing?

In de eerste screencast van de serie zullen we uitleggen wat Zoekmachine Marketing inhoudt en wat het verschil is tussen adverteren en optimalisatie.

Veel kijkplezier!

avatar

About Dana Taberima

Dana Taberima is marketing en communicatie expert bij WebVedettes. Als de ‘nerd’ van het WV-team deelt zij ook graag kennis over de meer technische aspecten van de marketing, zoals Google Analytics en SEO. De diensten, waar ze webshops helpt beter te presteren, met o.a. WebwinkelScan, conversie optimalisatie en campagnes en aanbood via haar bureau Luzente Communicatie, zijn nu ondergebracht bij WebVedettes. Volg Dana op Instagram of LinkedIn

, , ,

Reageren is niet meer mogelijk