SEO doe je zelf: zoekwoorden (met tools)

SEO zoekmachine-optimalisatie mamamarketing voor webwinkelDe vorige screencast over SEO was de tweede in de reeks SEO Doe-je-zelf. Daar hebben we laten zien hoe je kunt bekijken of de techniek achter je website het toelaat dat jouw website goed wordt gevonden. Ik deze screencast over hoe je zelf jouw website kunt optimaliseren, gaan we in op zoekwoorden. Hoe bepaal de juiste zoekwoorden voor jouw webshop en welke tools kun je daarvoor gebruiken?

Veel kijkplezier!

Mocht je de vorige screencasts over SEO gemist hebben:

– SEO 1: Zoekmachine Marketing
– SEO 2: Nulmeting
– SEO 3: Doelstellingen en rapportages
– SEO doe-je-zelf: de basis
SEO doe-je-zelf: techniek

avatar

About Dana Taberima

Dana Taberima is marketing en communicatie expert bij WebVedettes. Als de ‘nerd’ van het WV-team deelt zij ook graag kennis over de meer technische aspecten van de marketing, zoals Google Analytics en SEO. De diensten, waar ze webshops helpt beter te presteren, met o.a. WebwinkelScan, conversie optimalisatie en campagnes en aanbood via haar bureau Luzente Communicatie, zijn nu ondergebracht bij WebVedettes. Volg Dana op Instagram of LinkedIn

, , , , , , , , , ,

2 reactie bij SEO doe je zelf: zoekwoorden (met tools)

 1. avatar
  Beflowerd 25 juli 2012 bij 12:57 #

  Super handig dames!! Ik ga er meteen mee aan de slag!
  Enne wat zag ik daar nu voor een prachtige speld in je haar? 🙂

 2. avatar
  Cyrus 8 juni 2012 bij 01:23 #

  Goed dat je aandacht bedetest aan zoekmachinemarketing op je blog, het is voor veel sites de9 manier om bezoekers binnen te halen. Vaak gaat het om een stijging van minimaal 100% van het aantal bezoekers dat via Google binnenkomt na optimalisatie.Ik werk volgens drie ne9t iets andere elementen voor SEO:- TechniekIs de HTML-code volgens de standaarden opgebouwd en benadrukken sommige codes de relevantie van de zoekterm?- TekstWaar je over schrijft, wordt je op gevonden: Gaat je tekst over sporttenues, of over trainingspakken? – PopulariteitWordt je site genoemd op het internet als een nuttige site, met kwalitatief goede informatie? Dit kan zijn op Social Media, met links, in artikelen of forums. Onderdeel van de populariteit is ook de tijd-factor: hoe langer de site bestaat, des te populairder kan deze worden.