Speedcoachsessies op Flavourites Live Business

Van 23 tot en met 25 november is er weer een Flavourites Live! De vierde editie van hét webshop evenement van het jaar waar je kennis kunt maken met meer dan 160 webshops. Nieuw dit jaar is Flavourites Live! Business. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 november kun je hier als (aankomend) webshopeigenaar informatie krijgen over het runnen van een webshop. En natuurlijk zal MamaMarketing hier niet ontbreken!

MamaMarketing SpeedCoachSessies

We hebben het al eens eerder gedaan, SpeedCoachSessies: in 5 minuten gaven we antwoord op 3 vragen.
Per Skype, dus persoonlijk en to the point. Tijdens Flavourites Live! pakken we het iets anders aan…

SpeedCoaching Flavourites Style: ultrakort én aan jouw stand!

Heb jij een brandende vraag over marketing? Stel ‘m ons en maak kans op een gratis, ultrakorte SpeedCoachSessie!

Dit is een SpeedCoachSessie:

 • op maat gemaakt antwoord op jouw marketingvraag
 • geleverd aan jouw stand (je hoeft dus niet weg uit je toko)
 • ultrakort, want maximaal 5 minuten (geen tijdverlies!)

Bovendien nemen we de SpeedCoachSessies op, zodat je ze later, in alle rust, nog eens na kunt kijken. Handig!

Voorrang voor Flavourites Live! standhouders

Waarschijnlijk zal het voor jullie als standhouders van Flavourites Live te druk zijn om ook een kijkje te nemen op de ‘business vloer’. Laat staan dat je tijd hebt om een workshop of SpeedCoachSessie  te doen…
Daarom komt MamaMarketing naar je toe! Wij beantwoorden jouw vraag in jouw eigen stand. En we nemen het nog op ook, want dat ziet er gezellig uit.
En: omdat jullie zo hard moeten werken, geven we jullie ook voorrang!

Stel dus jouw brandende vraag over marketing en maak kans op jouw persoonlijke SpeedCoachSessie!

Zie jij het wel zitten om met ons te sparren? Stel dan hieronder, in de reacties, jouw vraag. Laat meteen even weten of je een stand hebt, of op welke dag je naar Flavourites Live komt.

LET OP: We hebben ongeveer tijd voor 4 à 5 sessies per dag. Uit alle vragen zullen we een aantal kiezen en inplannen, je ontvangt daarover bericht.

Maar als we jouw vraag niet gaan behandelen, niet getreurd. We kunnen het natuurlijk ook nog eens ouderwets via Skype aanpakken 🙂

Tot ziens bij Flavourites Live!

avatar

About Dana Taberima

Dana Taberima is marketing en communicatie expert bij WebVedettes. Als de ‘nerd’ van het WV-team deelt zij ook graag kennis over de meer technische aspecten van de marketing, zoals Google Analytics en SEO. De diensten, waar ze webshops helpt beter te presteren, met o.a. WebwinkelScan, conversie optimalisatie en campagnes en aanbood via haar bureau Luzente Communicatie, zijn nu ondergebracht bij WebVedettes. Volg Dana op Instagram of LinkedIn

, , , , , , ,

9 reactie bij Speedcoachsessies op Flavourites Live Business

 1. avatar
  Marjolein Kleine 22 november 2012 bij 12:28 #

  Hoi Dana!

  Ik kom zondag naar Flavourites Live. En ik heb een vraag voor jullie: stel dat ik 2500 euro budget zou hebben om het aantal bestellingen dat ik krijg binnen een half jaar te verdubbelen. Hoe zou ik dat dan moeten inzetten? Aan een nieuwe moderne website wordt gewerkt, dus dat antwoord geldt niet
  😉

  Bedankt alvast en tot zondag!
  Marjolein
  Brownies per Post

 2. avatar
  Silvie Estoppey 22 november 2012 bij 09:58 #

  Goedemorgen dames!
  Ik weet het, het is 10 voor 12 mbt Flav Live, maar wilde mijn vraag toch nog stellen! Wie weet hebben jullie tijd!

  Ik promoot op dit moment mijn webshop via de gebruikelijke kanalen als Facebook, Twitter en een blog. Daarnaast ben ik ook aangesloten bij Flavourites en Moodkids. Nu is mijn vraag, wat is de beste frequentie om posts te plaatsen, nieuwsbrieven te versturen etc en er toch voor zorgen dat er geen overkill komt bij de ontvangers?

  Ik ben vrijdag op Flavourites Business!

  Jullie veel succes, want ik ga er vanuit dat het bij jullie storm loopt dit weekend!

 3. avatar
  Marieke Ooms 20 november 2012 bij 20:51 #

  Hallo Dames van MamaMarketing,

  Ik heb ook een vraag. Sinds 1 oktober is mijn tweede webwinkel open genaamd Indie-ish.nl. Ik heb veel tijd gestoken in het zoeken van leuke merken, fotografie, opmaak van de website etc. Dat staat nu redelijk. Nu wil ik me vooral gaan richten op het bereiken van (nieuwe)klanten. Ik gebruik natuurlijk twitter, facebook en ik blog. Er zijn heel veel verschillende middelen via internet te vinden om je website in de spotlights te zetten. Ik noem er een paar: Flavourites, een label aan je shop, giveaway’s etc. Maar wat werkt nou echt het beste? Het kost ook flink wat geld en vind het moeilijk om een keuze te maken.

  Alvast bedankt! en ik kijk uit naar Flavourites Business op vrijdag.

 4. avatar
  Diana 15 november 2012 bij 10:49 #

  Nog een brandende Marketingvraag, deze werd mij live gesteld door Mirjam de Boer, het creatieve brein achter Mijnes.com: “Hoe krijg ik meer volgers op Twitter?”

  Bedankt voor je vraag, Mirjam! Wie weet komen we ‘m beantwoorden aan jouw workshoptafel op Flavourites Live!

 5. avatar
  Dana 13 november 2012 bij 09:29 #

  Oh ja voor iedereen die een vraag beantwoord wil zien: Kunnen jullie aangeven op welke dag jullie aanwezig zijn? Dan kunnen we daarmee ook rekening houden. Alvast bedankt!

 6. avatar
  Bianca van Duinn 12 november 2012 bij 12:37 #

  Hoi,

  k heb per 1 oktober jongstleden de webshop Felientje overgenomen. Voorheen had ik een webshop in outlet kinderkleding waarbij ik voornamelijk veel verkocht via Marktplaats.

  Door haar drukke baan heeft de oude eigenaresse de webshop niet veel aandacht kunnen geven. Ik wil hem graag weer een boost geven.

  Hoe kan ik dit snel en met een beperkt budget het beste aanpakken ?

  Hoor graag van jullie.

  Vriendelijke groeten,

  Felientje webshop
  Bianca van Duinen

  • avatar
   Dana 13 november 2012 bij 09:28 #

   Oh jaja, dat is een hele uitdaging. Het overnemen van een webshop en dan het je eigen maken, promoten etc. Leuke vraag. Ik laat snel weten of dit er eentje is voor de SpeedCoachsessie.

 7. avatar
  Claudia Hoogenboezem 12 november 2012 bij 10:46 #

  Hallo dames,

  Wat een geweldig leuk initiatief is die speedcoachsessie. Eerlijk gezegd kan ik nog steeds niet goed kiezen uit alle vragen die ik heb, maar ik doe een poging.

  Kekke Koters is een klein bedrijfje en wil dat ook blijven. Voorop staat dat onze produkten altijd in kleine oplage beschikbaar zal zijn en ook is belangrijk dat onze kleding eerlijk gemaakt wordt. Echter balanseren we nu tussen hobby en professioneel ondernemen. Het is zeker WEL de bedoeling om geheel uit die hobby sfeer te stappen. Een gedeelte van de collectie wordt nu gemaakt bij een extern “klein” atelier. Dit geeft de mogelijkheid in de toekomst een stabielere aanvoer van produkten te hebben. De vraag die ik bij deze gegevens wil stellen is; waar richt ik mijn pijlen op qua marketing? We zijn geen groot merk en willen dat ook niet worden, maar om een stabiele omzet te garanderen in de toekomst moeten we wel serieus een marketingplan hebben dat past bij ons budget.

  De tweede vraag gaat over de inzet van social media. Kekke Koters gebruikt nu vooral Facebook, twitter, instagram, pinterest, blogger, linkedin. (in deze volgorde) Vooral de eerste drie zijn succesvol. De overige hebben minder de aandacht omdat deze eigenlijk gewoon niet zo bij ons passen. In hoeverre zou het lonen om daar toch energie in te steken? En is het uberhaubt verstandig om daar energie in te steken als het eigenlijk niet zo bij je past?

  Vraag drie past misschien niet helemaal bij de setting, maar soit ik zet hem er toch maar bij.
  Kekke Koters heeft een poosje kleding aangeboden op Etsy. Naast alle social media activiteiten en de reguliere webshop bleek dit erg veel werk te zijn. Hoewel er veel leuke reacties waren is er nooit daadwerkelijk iets betsteld. Ik schat dat de kleding er uiteindelijk een maand of 3/4 heeft opgestaan. Op dit moment is de shop leeg en vraag ik mij af of ik die weer moet vullen en op wat voor manier ik beter met een Etsy shop om kan gaan?

  Nou ik hoop dat er een vraag bij zit die interessant genoeg is om te behandelen tijdens Flavourites!

  Groetjes Claudia
  Kekke Koters

  • avatar
   Dana 13 november 2012 bij 09:26 #

   Leuk Claudia, dat zijn een paar goede vragen. Ik denk dat we vast wel tijd hebben om hier eentje van te beantwoorden. We laten het zo spoedig mogelijk weten.
   Groetjes Dana

Geef een reactie