Stiekeme sneak peek… de MamaMarketing app!

MamaMarketing Dana Taberima en Laura van den Brink

Heerlijk, zo’n eerste meeting na de vakantie. Vandaag schoven we, alledrie volledig opgeladen en boordevol ideeën, aan onze vergadertafel. Na de traditionele taart was het tijd om aan de slag te gaan. Na drie uur, stapels notitieblaadjes, talloze aantekeningen in Evernote én een volgeschreven krijtbord verder hadden we al onze vakantie-ideeën en -inspiratie een plek gegeven binnen onze strategie voor 2013.

MamaMarketing Diana van Ewijk

 

Stiekeme sneak peek: de gratis MamaMarketing App

Ook erg leuk: we konden onze allernieuwste aanwinst testen… In oktober 2011 kwam Dana Taberima bij MamaMarketing en zijn we een jaar met z’n drieën hard aan het werk om jullie te voorzien van praktische doe-het-zelfmarketingtips. En dat vieren we graag met… de lancering van de officiële MamaMarketing-app.

MamaMarketing App iphone

Vanaf oktober 2012 in de AppStore: de MamaMarketing App! We kunnen er nog niet teveel over vertellen, maar hij wordt wel erg leuk. En vooral: erg handig! Met de MamaMarketing App heb je namelijk altijd onze laatste doe-het-zelfmarketingtips bij de hand. Slim – en nog gratis ook.

Mis de gratis MamaMarketing App niet: schrijf je in voor de nieuwsbrief

Wil je de lancering van de MamaMarketing App niet missen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan weet je als eerste wanneer de app te downloaden is.

 

 

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.

,

3 reactie bij Stiekeme sneak peek… de MamaMarketing app!

 1. avatar
  Suus 12 september 2012 bij 11:16 #

  Wat leuk! Ik ben benieuwd!

 2. avatar
  Pollewop 30 augustus 2012 bij 08:57 #

  Gefeliciteerd met de app Coole Dames! Ik kan niet wachten.

 3. avatar
  Ellen 27 augustus 2012 bij 22:24 #

  Aiaiaiai, een wazig plaatje… dat belooft wat…

Geef een reactie