Video-marketing: tips + mini-interview

Wat is videomarketing, is het belangrijk voor je webwinkel en vooral: hoe dóe je dat dan, video marketing voor webshops?

Video marketing is belangrijk voor webwinkels, zoveel is duidelijk. Maar waarom precies, eigenlijk? Goed nieuws: dat legt Dana kort uit in dit interview – en ik denk dat dat iets zal zijn waar je niet bij stilstaat…

Video marketing: interview met Dana Taberima, WebVedettes

Op 4 en 5 juni a.s. organiseren wij B+B+B workout your business: hét business event voor kleine en middelgrote webwinkels.

Wat kun je verwachten op B+B+B workoutyour business?

In een serie interviews met de verschillende sprekers lichten we een tipje van de sluier op. Wie zijn die sprekers en wat ga je van ze leren?
Het eerste interview is met Dana van WebVedettes.

In dit korte (maar krachtige!) video-interview legt Dana uit waarom video-marketing interessant is.
Verder geeft Dana een voorbeeld van een webwinkelier die video marketing via YouTube succesvol inzet voor haar webshop én ze geeft een gouden tip voor webwinkeliers die video-marketing in willen zetten. Kijken dus!

https://youtu.be/nUJF2-5kg3I

En, vond je het nuttig en wil je méér? Lees dan vooral even door, want Dana heeft nog veel meer in petto.

Meer leren over video marketing voor je webwinkel?

bbb_logo_metachtergrond

Kom dan naar op 4 juni naar dag 1 van B+B+B workout your business 2015. Dana Taberima geeft op deze dag een workshop vide0 marketing, speciaal voor het webwinkelMKB. In deze video marketing workshop leer je niet alleen de theorie, maar ga je ook praktisch aan de slag. Zo weet je na afloop van de workshop hoe je video markering inzet voor je webshop.

Wat kun je verwachten op B+B+B workoutyour business?

B+B+B workout your business 2014

B+B+B workout your business is een business event voor ambitieuze ondernemers, vol praktische tips voor het runnen van een succesvolle webwinkel, waar je inspirerende presentaties krijgt van mensen die gespecialiseerd zijn in jouw soort webwinkel. Een compleet verzorgde dag, waar je niet alleen enorm veel leert, maar ook ongebreideld kunt netwerken met gelijkgestemde ondernemers. Kom je ook?

Meer weten over B+B+B workoutyour business?

Kijk dan op B+B+B workout your business.
Het programma voor B+B+B op donderdag 4 juni en kaartverkoop voor B+B+B 4 juni
Het programma voor B+B+B vrijdag 5 juni kaartverkoop voor B+B+B 5 juni

Reageren is niet meer mogelijk