Waarom Personal Branding werkt!

Toen ik met mijn bedrijf begon, had ik weinig ondernemerservaring. Ik was een ervaren communicatiedeskundige, die worstelde met het vermarkten van haar business. Ik heb elke fout gemaakt die je kunt bedenken: zei nooit ‘nee’ tegen klanten, maakte veel overuren, was niet gericht op mijn eigen succes, rekende een laag uurtarief en had bijna geen tijd voor vrienden en familie, laat staan mezelf. Van al dat gezwoeg werd ik niet gelukkig en het bracht niet genoeg op.

Droom waarmaken

Toch bleef ik overtuigd van mijn waarde. Ik ben geen opgever. Hoe kon ik echt verschil maken en werken met de voor mij ideale klanten? Dus ging ik me verdiepen in de wereld van personal branding, business coaching en marketing. Ik ging in zee met mensen die mij naar het volgende niveau konden tillen. Ik kreeg een kijkje in de keuken van nationale iconen en ook ver daarbuiten. Feitelijk heb ik bijna rücksichtslos mijn bedrijf op z’n kop gezet. Alleen deze keer met de juiste hulptroepen, businessmindset, vaardigheden en een flinke dosis lef. En ik heb er lol in; ik maak mijn droom waar, iets wat ik jou ook gun!

Geweldige resultaten

champagne1Mijn droom is andere mensen vooruit helpen. In hun positionering, zichtbaarheid, aantrekkingskracht en zelfvertrouwen. Daarin verschil maken, is waar ik goed in ben. Voor mij is Personal Branding als het openen van een goede fles champagne; bruisend, high end en opvallend. En dat levert mijn klanten minimaal 5 geweldige dingen op:

  1. een groter bereik
  2. meer waardering
  3. meer ideale klanten
  4. meer omzet
  5. meer plezier

Step up!

Step up (1.personal branding)Personal Branding is geen hocus pocus, het is wat je er zelf van maakt. Je zult ongetwijfeld geweldig goed zijn in wat je doet en in het helpen van anderen, en toch raak je gefrustreerd over de traagheid van je eigen succes. Time to step up! Ben je klaar om jouw stukje in de markt te veroveren? Wil je dat mensen direct aan jou of je bedrijf denken, als oplossing voor hun vraagstukken? Kortom: wil je nu echt doorbreken, opvallen en gezien worden? En geloof me, je bent het waard om gezien te worden!

5 extra redenen

Dan geef ik je nu nog eens 5 extra redenen waarom Personal Branding voor jou (en je bedrijf) hét verschil kan maken.

  1. Het is goed om te weten wie je bent, waar je voor staat, wat je opmerkelijk anders maakt en daarvoor gewaardeerd wordt
  2. Dit maakt je super aantrekkelijk
  3. je straalt kracht en zelfvertrouwen uit
  4. je bent een inspiratiebron voor anderen
  5. Je creëert je eigen unieke plekje op de wereld. Waar klanten staan te popelen om met je te werken, omdat zij voor jou kiezen.

potentialZorg dat je zelf bepaalt hoe je gezien wordt, voordat iemand anders je in een hokje plaatst waar je niet thuis hoort. Het is essentieel om precies te weten wie je bent, waarom je doet wat je doet en dat je doelgroep dit ook weet. De combinatie van een onweerstaanbare personal brand met een opmerkelijke business brand vormt een geweldige hefboom voor succes! Vertrouw op je instinct, durf anders te zijn, creëer nieuwe inzichten, denk groot en stap in het licht. Iedereen die deze uitdaging aangaat, brings a sparkle to my eyes. Het is mijn raison d’être.

avatar

About Ilse Tempelaars

Ilse Tempelaars is eigenaar van Trend- en Communicatiebureau STOUD. Zij helpt ambitieuze ondernemers in een markt met veel concurrentie aan een ijzersterke positionering, waardoor je expertstatus groeit en je snel meer klanten aantrekt. Lees ook eens haar blog.

, ,

Nog geen reacties

Geef een reactie