Webshop Academy op Flavourites Live! Business (advertorial)

Je bent enthousiast, slim, creatief, ondernemend en natuurlijk wil je dolgraag succes. Maar je hebt inmiddels ook gemerkt dat het runnen van ‘n webshop niet eenvoudig is! Want hoe gemakkelijk het in eerste instantie leek, nu kan het gevoel je besluipen dat je hard in kringetjes ronddraait en nergens aan toe komt. Familie die klaagt dat je te vaak en te lang achter de pc zit. Te weinig omzet, te weinig tijd. Geen idee waar je klanten zich bevinden of hoe je ze kan bereiken zonder gigantisch budget. Nog steeds geen naamsbekendheid. Geen tijd over voor SEO, adwords, marketing, sociale media en PR. Mensen om je heen die vragen: hoe is het met je webwinkel-tje..?

Dan is het lastig om gemotiveerd te blijven.

Maar niet getreurd, je bent zeker niet de enige! Want, wow, wat zijn er een hoop mooie webwinkels die schreeuwen om ontdekt te worden.

De Webshop-Academy is jouw plek om groot te dromen. Hier krijg je de kans om je focus aan te scherpen, (meer) geld te gaan verdienen en toch tijd over te houden. Hier kun je leren over hoe je OPVALT tussen alle anderen, over de nieuwe MARKETING en hoe je de juiste MINDSET en strategieën ontwikkelt. Kortom: om jou en je webshop te laten groeien.

Er zijn veel (heel veel..) adviseurs en coaches, maar er is slechts één Webshop-Academy. Waarom mijn adviessessies zo leuk zijn? Je krijgt geen standaard online pakketten, maar vooral persoonlijke aandacht. Het gaat helemaal om jou en je webshop. En dat is wat je nodig hebt!

Wat ik zoek? Super gemotiveerde vrouwen die zichzelf én hun webshop serieus willen gaan nemen! Ik heb het gedaan. En jij kan het ook. Durf jij te groeien?

Op Flavourites Live! sta ik niet alleen met onze webshop op stand nr 34, ook kun je me vinden in het business gedeelte: tafel B2B-13. Je mag al je vragen op me afvuren, een goodie ophalen of je gelijk inschrijven voor één van mijn spiksplinternieuwe workshops of online/ offline adviestraject (met uiteraard een heel aantrekkelijke beurskorting…).

avatar

About Advertentie

Je kunt op MamaMarketing.nl ook terecht om te adverteren. Zo hebben wij de mogelijkheid tot het plaatsen van een advertorial, maar ook is het mogelijk om advertenties op de site, in de nieuwsbrief of in onze app te plaatsen. Neem voor meer informatie contact op met adverteren@mamamarketing.nl of kijk op mamamarketing.nl/adverteren-op-mamamarketing-nl/.

, , , ,

Nog geen reacties

Geef een reactie