Win een SpeedCoachSessie op Flavourites Live – met gratis ticket!

UPDATE: De winnaars zijn…. *insert drumroll*…:

Gefeliciteerd dames en heer! Willen jullie ons z.s.m. mailen:

 • je post-adres via info@webvedettes.nl
 • welke dag jullie willen komen

Graag vandaag nog, zodat we alles op orde hebben voor Flavourites Live!

Enne: heb je niet gewonnen?

Kom dan gewoon sowieso langs, dan maken we tijd om even samen naar je vraag te kijken.
Bovendien kun je dan gratis de verse jaarplanner 2015 af komen halen (mooi groot op A3-formaat, dus fijn voor aan je muur).

Tot op Flavourites Live 2014!

Diana & Dana


 

Dol zijn wij op SpeedCoachSessies. Want zo’n SpeedCoachSessie is eigenlijk gewoon een mini-brainstorm, waarin wij onbelemmerd mee mogen denken, en waarin wij onbeperkt advies mogen geven. En advies geven (gevraagd of ongevraagd), daar zijn wij dol op.
Het allerleukste moment tijdens een SpeedCoachSessie is het moment waarop je het kwartje ziet vallen. Ineens begrijpt de klant hoe de Hink-Stap-Sprong werkt – en direct begint het te borrelen van ideeën. Goud waard.
En daarom geven wij, vlak na de vijf SpeedcoachSessies in de Winter Winkel van Etsy, gewoon weer vijf SpeedCoachSessies weg.
Op weer een bijzondere locatie, namelijk ons eigen Pop-Up Office op Flavourites Live!

Win een SpeedCoachSessie op Flavourites Live!

Wij houden drie dagen lang kantoor op het allerleukste webwinkel-event van Nederland: Flavourites Live!
Heb je dat nieuws nou helemaal gemist, lees dan hier meer over het WebVedettes Pop-Up Office.

Hoe win je zo’n SpeedcoachSessie?

Simpel: laat ons weten waar jij mee worstelt. Degene die het het hardst nodig heeft, krijgt dat gratis consult!

De regels:

 • stel ons je vraag hieronder, in de comments.
 • inzenden kan tot en met zondag 16 november

Wij maken de winnaars op 17 november bekend en sturen dan ook de entreebewijzen voor Flavourites Live op.

Noot:

wij kiezen op basis van de inzendingen de vijf winnaars. Wij zijn niet omkoopbaar (nee, ook niet met fudge!), maar het helpt wel als je je inzending leuk verpakt. Met een filmpje, een foto, een illustratie, een mooie quote – wat je maar kunt verzinnen.
En als je het deelt, Twitter, Facebook of Instagram, natuurlijk :-
Tag ‘m dan ook even met #PopUpOffice en @WebVedettes, dan missen we het niet.

Wat is een SpeedCoachSessie?

Een SpeedCoachSessie is een supersnel consult van 25 minuten over online marketing.
Hoe je de Hink-Stap-Sprong doet, wat jouw toegevoegde waarde is, hoe je via Twitter je webwinkel op een sympathieke manier onder de aandacht kunt brengen, hoe je een kerst-actie start op Instagram – jij vraagt, wij antwoorden. Je krijgt bovendien koffie en wat lekkers, dus je wordt tot op het bot verwend.

Waar is dat Pop-Up Office van WebVedettes?

pop-up-office-webvedettes-flavourites-live

Onze Aanschuif Pop-Up Office heeft standnummer 181 en bevindt zich:

 • achterin de Kromhouthal, de voormalige Stork-fabriek in Amsterdam Noord.
 • pal naast de Bell-tent van  urbans and indians, waar  Simply Slow get togethers vol ambachtelijkheid en authenticiteit organiseert. Even genoeg van de shoppingdrukte? Hier laten verschillende makers je hun ambacht letterlijk voelen, proeven en ruiken. Bovendien staan we pal naast de stand waar je gratis tijdschriften kunt scoren :-)
 • vlakbij het papier atelier van Vlinspiratie, waar je je aankopen onder leiding van illustratoren als Kim Welling, Lisa Manuels van Elle Aime, Ellen Vesters vanImmerurlaub en Nina van Paperstories kunt inpakken.

Sowieso de moeite waard om even te komen buurten, dus!

>> Bekijk de exacte adresgegevens en de plattegrond van Flavourites Live hier <<

 

Win zo’n SpeedCoachSessie!

Laat je vraag hieronder achter en ding mee naar een gratis SpeedCoachSessie in onze Pop-Up Office op Flavourites Live!
Laat ons meedenken met jouw webwinkelmarketing, en sluit 2014 goed af. Of brainstorm met ons over 2015 – en begin het jaar extra goed.

Wij hebben er alvast zin in!

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.

16 reactie bij Win een SpeedCoachSessie op Flavourites Live – met gratis ticket!

 1. avatar
  sandra 16 november 2014 bij 22:50 #

  Nou…daar komt die…mijn eeuwige twijfelpunt….
  Nu 4 jaar bezig met de winkel en pas 2 jaar ‘echt’ serieus maar ook nog steeds ben baan ernaast. Nu komt de tijd dat combineren eigenlijk niet meer gaat maar het qua inkomsten nog wel nodig is. Heel groot worden is niet mijn ambitie maar een keuze maken zou ik wel willen. Maar hoe en wat?? Ik weet het niet en zou daar heel graag eens over sparren met iemand anders dan manlief

 2. avatar
  Arlette 16 november 2014 bij 21:06 #

  Hallo Dames,

  Het is op de valreep, maar ik kan jullie hulp echt wel gebruiken.
  Nu een paar maandjes online en merk dat ik Social Media nog niet structureel en met een doel toepas. Eigenlijk voelt het als: “ik doe maar wat” en dan zie ik wel wat er gebeurt. Dat kan vast veel effectiever en daar zou ik graag 25 min met jullie voor willen inzetten! Plus het feit dat die kaartjes voor Flav ook echt super zouden zijn voor het uitbreiden van mijn netwerk!

  Om deze oproep wat meer kracht bij te zetten stuur ik mijzelf even de ruimte in……

  Groetjes Arlette

 3. avatar
  Bas 14 november 2014 bij 16:04 #

  Beste Allemaal,

  Als het goed is plaats ik reactie nummer 14 op vrijdag de 14de.
  Al het geluk aan mijn zijde zou ik zeggen. Mijn probleem is dat ik over te veel domeinnamen beschik en graag eens zou willen sparren, samenwerken of een zakelijke partner zou willen vinden die mij kan ondersteunen bij de uitvoering van één (of meer) van mijn ideeën.

  Ik zie dat ik de eerste mannelijke deelnemer ben die reageert. Begrijp me daarom niet verkeerd en denk niet dat ik het woordje Coach aan zag voor date 😉 (just kidding).

  Mijn vraag is als volgt: kunnen jullie en vinden jullie het leuk om mij hulp te bieden bij de eerste stappen richting een ondernemersplan / businessplan? Of mij in ieder geval wegwijs te maken in het hebben van een webshop.

  Met vriendelijke groet,

  Bas.

 4. avatar
  laurianne 14 november 2014 bij 12:07 #

  Ladies, wat fijn dat we weer kans kunnen maken op een speedcoachsessie!
  Sinds een klein jaar ben ik nu online met mijn webshop, veel positieve reacties gehad en het begint ook aardig te lopen maar nog niet zoals gewenst en ook zeker niet elke maand. mijn vragen zouden dan ook zijn met welke kleine inspanningen kan ik meer traffic naar mijn webshop krijgen. mijn webshop is enkele keren meegenomen op een blog en de ene keer kwam daar heel veel uit, de andere keer weer niet. het blijft allemaal nog een beetje gissen en daar zou ik wel meer inzicht in willen van wat zou bij mijn webshop / spullen passen qua acties. moet ik me meer richten op de kraampjes/fairs/beurzen maar ook is mijn webshop uitstraling ook wel goed en volledig of mis ik hier en daar nog wat. kortom, tips meer dan welkom!

 5. avatar
  Mariëlle Nijland 13 november 2014 bij 09:13 #

  Hoi Webvedettes!

  Ja, koekjes, koffie én lekker brainstormen: ik ben voor! Een hoofd vol plannen, maar nu nog de actie. Vorig jaar het business event bezocht en vol inspiratie huiswaarts gegaan. Aan de slag met jullie werkboek Ondernemersplan! Deze heb ik dolenthousiast doorgewerkt en toen… werd het stil…
  Ik lees dat jullie goed zijn in schopjes onder kontjes geven: die kan ik wel gebruiken. Duwtje in de rug mag ook hoor! Gewoon, lekker brainstormen, mijn ideeën met anderen delen… en dan: ACTIE! Man, wat zou dat fijn zijn! En dan 2015 gewoon supergoed beginnen: BAM!

  • avatar
   Mariëlle Nijland 14 november 2014 bij 09:37 #

   De vraag is dus (als dat niet helemaal duidelijk was :-)) : hoe zet ik mijn plannen om tot concrete actie en wat is daarbij de eerste stap? (of kom ik er na een brainstorm achter dat het beter is ze niet in praktijk te gaan brengen…?)

 6. avatar
  Christel Welbie 12 november 2014 bij 20:42 #

  Lieve webvedettes,

  Hebben jullie even? 😉 Jullie kennen mij inmiddels.

  Heel veel succes met alle voorbereidingen. En leuk dat jullie er nu 3 dagen zijn.
  Ik probeer te komen.

  • avatar
   Diana van Ewijk 13 november 2014 bij 06:10 #

   Lijkt ons leuk om onze tanden wer eens in je te zetten, Christel 🙂 Maar: iets van een vraag is wel handig! *zet strenge blik op*

 7. avatar
  Jentl 12 november 2014 bij 14:13 #

  Nog niet heel lang heb ik mijn webshop. Ik krijg heel veel toffe reacties. Dus dat is al te gek. Nu moet dat natuurlijk nog overgaan tot aankopen. 😉

  Maar hoe bepaal je de balans in verstandig investeren? Hoeveel risico kun je nemen om uit te breiden en wanneer weet je dat dit kan of zelfs nodig is?

  Ik ben zo gemotiveerd en kan echt goede hulp gebruiken om even tegen mijn onzekerheid te schoppen en mee te kijken.

  • avatar
   Diana van Ewijk 13 november 2014 bij 06:11 #

   Dank voor je vraag, Jentl! En wat fijn dat je al zoveel goede reacties krijgt – dat geeft de burger toch weer moed 🙂 Je staat op de long list, hoor!

 8. avatar
  Marjon 12 november 2014 bij 13:22 #

  Hallo webvedettes,

  Goeie actie! Met mijn probleem heb ik nog steeds het idee dat ik geen tijd moet nemen van hardwerkende webwinkeliers waarvan het echt hun business is.
  Mijn hobby (naast mijn baan) is sieraden maken, dat wordt steeds meer en ik wil er van af. Doe dan maar een webwinkel(tje) Ik heb de laatste tijd een aantal zaken aangepast en geprobeerd de social media met elkaar te verbinden maar online wordt er nog niets verkocht. Omdat ik er bijna niets aan verdien heb ik ook weinig uit te geven, vandaar een gratis webwinkel en op zoek naar hulp!

  • avatar
   Diana van Ewijk 12 november 2014 bij 13:25 #

   Dankje Marjon! Ik heb je reactie even verplaatst, je had ‘m bij de winactie voor de Winter Winkel gezet 🙂 Je zit in de race, spannend!

 9. avatar
  Brigitte 12 november 2014 bij 12:05 #

  Hi,

  Ook al volg ik jullie al heel lang en heb ik écht al veel geleerd,
  in de praktijk komt het er niet altijd van.
  Ik deed maar van alles een beetje… of begon eraan en maakte het maar half af.
  Nu wil ik er (eindelijk) toch wel meer werk van gaan maken,
  maar wat is het verstandigste? Waar kan ik het beste beginnen?
  meer twitteren? toch met facebook aan de gang?
  of…??

  Ik kan dus wel een schop onder de kont en een zetje in de goede richting gebruiken. 🙂

  • avatar
   Diana van Ewijk 12 november 2014 bij 13:26 #

   In schoppen onder kontjes zijn wij gespecialiseerd, Brigitte 🙂 Je zit in de race!

 10. avatar
  Sandra 12 november 2014 bij 11:31 #

  Hai Diana en Dana!

  Onze privacy policy wel eens gelezen?! Daar staat op dit moment dit:

  http://www.wonenvoorjou.nl/service/privacy-policy/

  Leuker en beter kan ik niet illustreren hoe groot onze nood is. We moeten op Google Analytics-les! Zo’n SpeedCoachSessie kunnen wij dus heel goed gebruiken! (En ik wacht met smart op jullie GA-werkboek) Pas wanneer je met GA overweg kunt, kun je meten of al je andere marketingacties wel zin hebben!

  HELLUP!!

  • avatar
   Diana van Ewijk 12 november 2014 bij 11:49 #

   Dankjewel voor je snelle reactie, Sandra! En je hebt groot gelijk: je moet wel kunnen meten, natuurlijk.
   Spannend!

Geef een reactie