WIN: Workshop Twitter voor Webwinkels

Een workshop Twitter? Waarin je precies leert hoe je Twitter effectief inzet voor je webwinkel, op een manier die bij jou past? Dat kan! Win een plek in de Live Workshop Twitter voor Webwinkels, en leer twitteren op een manier die past bij jou, en bij je doelgroep!

UPDATE: Deze winactie is gesloten. Studio Izar heeft een plekje in de Workshop Twitter voor Webwinkels gewonnen!

Een webwinkel is niet hetzelfde als een fotografie-studio of yoga-school. Twitteren voor je webwinkel vraagt daarom ook om een speciale aanpak. Want hoe zorg je ervoor dat jouw klant jouw tweets leest, en vooral: hoe trek je haar van Twitter naar je webwinkel?

Leer twitteren – GRATIS!

In de Live Workshop Twitter voor webwinkels leren we je precies hoe je Twitter vanuit je passie, kennis en ervaring in kunt zetten.

Als je de Live Workshop Twitter volgt:

 • schrijf jij met veel plezier tweets die waardevol zijn voor jouw doelgroep
 • trek je met jouw tweets precies de juiste volgers aan
 • trek je, zonder te spammen, meer klanten naar je webwinkel

Klinkt goed, toch?
En weet je wat nóg beter klinkt: je kunt een gratis plek in deze workshop winnen!

Win een plek in de Workshop Twitter voor Webwinkels (31 januari 2015)

online-marketing-webvedettes

Wij beginnen 2015 graag goed en geven daarom met alle liefde een plek in de Live Workshop Twitter voor Webwinkels weg!

Wat kun je winnen?

 • 1 plaats in de Live Workshop Twitter voor Webwinkels, op zaterdag 31 januari 2015* in Rotterdam. Waarde: 250 euro.

Wat moet je doen?

Voor deze gratis plek moet je wel wat doen, natuurlijk. Namelijk:

 • laat hieronder een comment achter waarin je uitlegt wat je wil leren over Twitter, én:
 • zeg in 140 tekens waarom jij deze gratis plek wil winnen, voeg @WebVedettes en #WinEenWorkshop toe en post je tweet op Twitter. En jawel: hoe origineler, hoe beter!

Tot wanneer kun je meedoen?

Je kunt meedoen tot en met zondag 11 januari 2015. Op maandag 12 januari maken we de winnaar bekend!

Meer weten over de Live Workshop Twitter voor Webwinkels?

De Live Workshop Twitter vindt plaats op 31 januari 2015, in Rotterdam, en duurt 4 ½ uur.
Inclusief lunch, huiswerk-opdracht vooraf en online Vraag&AntwoordSessie achteraf.

Lees hier meer over de Live Workshop Twitter voor Webwinkels.

>> doe mee en win die gratis plek in onze Live Workshop Twitter voor Webwinkels! <<


*) De Live Workshop Twitter gaat door bij minimaal 4 deelnemers. Mocht de workshop overhoopt niet doorgaan, dan win je een SpeedCoachSessie van 1 uur bij WebVedettes.

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.

12 reactie bij WIN: Workshop Twitter voor Webwinkels

 1. avatar
  Louise 11 januari 2015 bij 16:46 #

  Hallo dames,
  Ik heb zojuist mijn allereerste tweet ever verzonden! Mijn hart klopt nog in mijn keel, klotsende oksels… “Oh, als ik het maar goed doe en niet te vroeg op het verkeerde knopje druk!” Je merkt het al: deze dame heeft nog veel te leren. Ik moest zelfs mijn eitje net nog vervangen door een foto (oeps). Ik wil deze workshop heel graag winnen, omdat 2015 hèt jaar van mijn webshop (www.studio47.nl) wordt. Ik stort me stap-voor-stap op de social media en probeer alle informatie die ik tegenkom in me op te nemen en zo goed mogelijk toe te passen. Ik merk langzaam dat het al effect begint te krijgen. Ik leer momenteel veel over Facebook. Twitter, bloggen en Pinterest staan ook nog op mijn lijstje. Over Twitter weet ik nog zo weinig. Aan mij zullen jullie dus een gewillige leerling hebben ;-). Ik houd mijn vingers de komende 24 uur gekruist, in afwachting van de uitslag!
  Groetjes,
  Louise

 2. avatar
  Tonnie 11 januari 2015 bij 12:50 #

  Dat lijkt me echt leuk. Als jonge 60 plusser voel ik me zeker nog niet te oud om iets te leren.

  Mij kost het nogal eens moeite het maar bij de 140 tekens te houden zonder dat het een soort steno wordt of alleen maar reclame. Nu doe ik maar hap snap iets met twitter maar ik zou het voor mijn webshops (dat zijn er 6) zeker beter en creatiever in willen inzetten.

  Het onderhouden van je webshops en de social media contacten is normaal gesproken heel vaak een solistisch gebeuren. Het lijkt me heel inspirerend om met anderen in een workshop te brainstormen hoe het beter kan.

 3. avatar
  Jinske 10 januari 2015 bij 08:17 #

  Potverdrie! Iedere keer als ik bij jullie advies kan winnen, kan ik niet. Eerst in de etsy winkel moest ik werken bij m’n dagbaan en nu ben ik op wintersport.. Maar.. Als ik deze workshop win, kom ik een dagje eerder terug (echt! *spuugdoorm’nvingers*).

  2015 is namelijk voor mij het jaar dat er een ommekeer komt. Ik wil me meer richten op de retail, maar ondertussen ook niet de consument uit het oog verliezen. Het idee is dus om Facebook en Instagram voor de consument te houden en Twitter meer voor de zakelijke volgers.

  Met die verandering kan ik jullie hulp goed gebruiken! Want een zakelijke strategie is echt wel iets anders dan je richten op de consument, zoals jullie natuurlijk allang weten..

  Ik heb echt nog geen idee hoe ik dit goed kan aanpakken. Een duwtje in de juiste twitterstrategierichting zou me denk ik ook heel erg helpen met het uitdenken van de ‘grotere strategie’.

  *fingerscrossed*

 4. avatar
  Cindy 9 januari 2015 bij 21:20 #

  Ik ben zelf heel visueel ingesteld en in de wereld van pinterest, facebook en vooral instagram vind ik m’n weg. Twitter daarentegen is voor mij een ware worsteling…als ik al iets plaats ondersteun ik het met beeld. Zou het heel tof vinden om Twitter met woorden te kunnen inzetten zoals het eigenlijk bedoeld is 🙂

 5. avatar
  Mary @roozje 9 januari 2015 bij 12:23 #

  Mooie dames,

  Wat hebben jullie en de BBB14 mij en mijn shop laten groeien afgelopen jaar! Ik ging met het idee ik heb alles redelijk voor elkaar en kwam thuis met plannen voor professionalisering van de shop en een grote to do lijst voor social media. Nu een half jaar later is er al een hoop veranderd maar is twiiter voor mij nog een platform om gelijkgestemden te ontmoeten maar niet om klanten te vinden. Een gemiste kans natuurlijk! Graag zou ik leren hoe dit aan te pakken.

  Groetjes, Mary p.s. Ik hou de vingers gekruisd

 6. avatar
  Saskia @Droomwieg 9 januari 2015 bij 09:43 #

  Hoi!

  Ik tweet redelijk regelmatig en vind dit erg leuk, merk ook dat dit bij mij past in de huidige vorm van mijn website/shop en klantenkring. In 2015 wil ik graag gaan beginnen met wholesale, nu ben ik benieuwd of dit qua Twitter misschien een andere aanpak vereist. Daarnaast natuurlijk superleuk om samen met andere tweeps Twitter nog eens onder de loep te nemen..

 7. avatar
  Wivine 7 januari 2015 bij 16:17 #

  Hoi!
  Ik heb de webshop overgenomen van een echt ‘twitterbeest’ (moosmade) en vind het erg lastig een goede pakkende tweet te schrijven, zonder dat het te veel te weinig of te lang is.! En Rotterdam is heerlijk dichtbij natuurlijk:) (200 meter en ik ben ‘de grens’ van Rotterdam-Barendrecht gepasseerd)

  x wivine

 8. avatar
  Martine 6 januari 2015 bij 10:10 #

  De zaterdag is een perfect moment om zo’n workshop te doen en collega webwinkeliers te ontmoeten. Mijn doel zou zijn om wat meer met een plan te twitteren in plaats van impulsief twitterwerpen. Met als resultaat een betere conversie natuurlijk.

 9. avatar
  Claudia 5 januari 2015 bij 22:24 #

  Hoi,

  Ik zou erg graag willen winnen omdat ik net ben gaan focussen van breed woonaccessoires naar de producten kussens en plaids. Ik denk dat met jullie hulp ik veel meer uit Twitter kan halen en zo heel Nederland de koude en donkere winter door help met een knus kussen of warme plaid. Of gewoon met een beetje lol kan brengen met wat grappige, informatieve of gezellige tweets.

  Groetjes Claudia

 10. avatar
  Nienke 5 januari 2015 bij 22:11 #

  Lieve Dames,

  Ik zou natuurlijk super graag deze Workshop willen winnen, omdat ik graag wil leren:
  – Hoe ik mijn volgers op Twitter actiever kan maken, hoe ik ervoor kan zorgen dat ze mijn berichten retweeten en erop reageren.
  – Hoe ik mijn volgers het beste kan aanspreken, oftewel hoe schrijf ik de perfecte tekst in 140 tekens
  – Waarom ik veel volgers heb, maar ik het idee heb dat er niet veel mee gebeurt
  – Hoe het zit met evt. advertentiemogelijkheden binnen Twitter

  En alles wat ik nog vergeten ben, want er valt tenslotte altijd nog meer bij te leren!

  Lieve groet,
  Nienke

 11. avatar
  Marieke 5 januari 2015 bij 21:18 #

  Twitter is voor mij als een donker bos, waar ik eigenlijk niet in durf. Maar dáár zitten vast en zeker leuke, interessante, creatieve en inspirerende mensen…Geven jullie me een handje?

 12. avatar
  Karin 5 januari 2015 bij 21:18 #

  Hallo!

  Ik zou super graag willen leren hoe de juiste balans te vinden tussen werk en privé tweets (waarmee je met deze laatste een kijkje achter de schermen kunt geven) en hoe je de tweep wordt waar je geen update van wilt missen 🙂

Geef een reactie