B+B+B workout your business

Het is weer bijna zover! Op 4 én 5 juni organiseren wij de tweede editie van B+B+B workout your business! Een business event voor ambitieuze ondernemers, vol praktische tips voor het runnen van een succesvolle webwinkel, waar je inspirerende presentaties krijgt van mensen die gespecialiseerd zijn in jouw soort webwinkel en waar jij jouw collega’s ontmoet. Kom je ook?

Ja, je las het goed: dit jaar organiseren wij twee vakdagen voor kleine en middelgrote webwinkeliers met ambitie. Allebei zonder reclamepraatjes, maar mét een flinke dosis inspiratie, tips & tricks én jouw webwinkel-collega’s.

B+B+B workout your business: waarom twee dagen?

B+B+B workout your business

B+B+B workout your business 2014 was een succes: uitverkochte zaal, enthousiast netwerkende webwinkeliers, lezingen, intensieve workshops – het was één groot feest. Toch waren er ook dingen die beter konden: meer diepgaande workshops, bijvoorbeeld, en meer verschillende onderwerpen. Ook bleek er behoefte aan een splitsing tussen starters/beginners en gevorderden.

En daar hebben we naar geluisterd! We bieden dit jaar langere workshops aan, waarin we dieper op de materie ingaan, en we hebben de thema’s zo ingedeeld, dat we één dag hebben speciaal voor starters/beginners, en één dag voor gevorderden.

B+B+B workout your business, dag 1: na de start (webwinkel opbouwen)

Je wilt een webwinkel beginnen, of je bent er net eentje gestart? Dan is ons programma op donderdag 4 juni perfect voor jou. De lezingen en workshops geven je o.a. meer inzicht in zoekmachine optimalisatie, pers en publiciteit, Instagram en video-marketing. Ook geven we je graag een inkijkje in de nieuwste trends. Stuk voor stuk onderwerpen, waarmee je inspiratie geven – én handvatten om jouw webwinkel op te bouwen.

>> lees meer over het programma  B+B+B workout your business, dag 1

B+B+B workout your business, dag 2: groei (webwinkel uitbouwen)

Jouw webwinkel staat, klanten weten je goed te vinden, maar je wilt meer? Of je hebt het zo druk dat je het alleen niet meer kunt bolwerken? Dan moet je groeien… Maar hoe doe je dat? Voor welke keuzes kom je dan te staan?

Op vrijdag 5 juni is het hele programma gericht op groei. We gaan het daarom hebben over fulfilment, maar ook over zelf ‘warehousen’, over de inzet van SEO en Adwords en natuurlijk over conversie optimalisatie.

>> lees meer over het programma op B+B+B work-out your business, dag 2

B+B+B workout your business 2015…

B+B+B workout your business 2014B+B+B workout your business, hét Business Event voor Ambitieuze Webwinkeliers wordt:

… super-inspirerend – en vooral ook super hands-on.
… kennistanken en inspiratie opslurpen – in een intieme setting.
… webwinkelpresentaties, sweatshops – en zelf aan de slag.
… vooral heel erg leuk!

Na deelname aan het Business Event voor Ambitieuze Webwinkeliers ga je met een hoofd vol inspiratie en een koffer vol praktische informatie naar huis. Je krijgt niet alleen een schop onder je kont, maar ook de tools waar je direct je eigen webwinkel mee verbetert.

Wil jij gelijkgestemde ondernemers ontmoeten, je laten inspireren en heel veel leren?

>> koop je kaartje voor BBB15 dag 1 (met early birdkorting!)
>> koop je kaartje voor BBB15 dag 2 (met early birdkorting!)

We zien je graag op dé vakdagen voor kleine en middelgrote webwinkeliers met ambitie!

avatar

About Diana van Ewijk

Diana van Ewijk is, naast blogaholic en Twitter addict, moeder van twee meisjes (2005 en 2008) én mede-eigenaar van online marketing & communicatiebureau WebVedettes. Diana zit vaak achter de Twitter, Facebook & Instagramknoppen, schrijft veel blogs en columns, neemt interviews af, is af en toe dagvoorzitter en vormt zo de voorkant van WebVedettes. WebVedettes helpt webwinkeliers te communiceren vanuit de mens achter hun merk, daarmee klanten te inspireren, adviseren en helpen en zo blijvend aan zich te verbinden.
Nog geen reacties

Geef een reactie