Workshop Hink-Stap-Sprong

Wil jij concreet aan de slag met jouw eigen online marketing-strategie? Wil je leren hoe je jouw potentiële klant via social media en je blog overtuigt van jouw expertise, zo de gunfactor creëert en hen, klaar om te kopen, naar je webwinkel leidt?

Kom dan naar de live workshop Hink-Stap-Sprong voor Webwinkels.

In één dag leer je precies hoe de Hink-Stap-Sprong werkt, zie je inspirerende voorbeelden van webwinkels die deze vorm van online marketing goed inzetten, en leer je hoe je een effectieve Hink-Stap-Sprong-strategie voor jouw webwinkel ontwikkelt.

Ook leer je hoe je jouw toegevoegde waarde bepaalt. Je ontdekt op wat voor soort informatie jouw potentiële klant zit te wachten, hoe je die informatie aanbiedt op verschillende kanalen en hoe je hen daarmee, vanaf social media, via je blog, naar je webwinkel trekt.

Kortom: je leert hoe jij je (potentiële) klanten helpt, inspireert en adviseert, zodat ze jou leren kennen en vertrouwen – en jou hun koop gunnen.

Want als je de live workshop Hink-Stap-Sprong voor Webwinkels volgt, leer je hoe je social media op een sympahtieke manier inzet om zoveel mogelijk potentiele kopers naar je blog en vandaar naar je webwinkel te trekken.

Je ontdekt hoe je, door het structureel delen van waardevolle content, de gunfactor opbouwt, waardoor klanten liever van jou kopen, dan van een andere (grotere) webwinkel – zelfs als het ze iets meer kost.

Boek de Live Workshop ‘Hink-Stap-Sprong voor Webwinkels’

Live Workshop Hink-Stap-Sprong voor Webwinkels

De Live Workshop Hink-Stap-Sprong voor Webwinkels vindt plaats in Amsterdam of Rotterdam. We gaan een dag intensief aan het werk, zodat je met een bruikbare online marketing-strategie voor jouw webwinkel de deur weer uitstapt.

Om ervoor te zorgen dat we gericht met jouw Hink-Stap-Sprongstrategie aan het werk kunnen, krijg je vantevoren een huiswerk-opdracht. Bovendien krijg je een gratis Vraag&AntwoordSessie a € 95,-, die je binnen een week na de workshop kunt gebruiken om je laatste vragen te stellen. Zo zorgen we er samen voor dat je na afloop ook echt aan de slag kunt met je kennis.

Nu aan de slag = straks meer succes

Als je de Live Workshop Hink-Stap-Sprong voor Webwinkels hebt gevolgd, weet jij precies op welke informatie jouw potentiële klant zit te wachten én hoe je die informatie zodanig deelt dat zij het niet alleen ziet, maar er ook op doorklikt.
Je kunt na afloop structureel aan de slag met het verbeteren van je online marketing.

Boek de Live Workshop ‘Hink-Stap-Sprong voor Webwinkels’

Waarom investeren in een workshop?

Iedereen kan geld verdienen met haar webwinkel – maar dat gaat niet vanzelf.

WebVedettes helpt ondernemers met een webwinkel bij het ontwikkelen van hun eigen online marketingstrategie, zodat ze met een beperkt budget blijvend meer klanten naar hun webwinkel trekken. Dat betekent: handen uit de mouwen en hard aan het werk. Wij maken dat werk graag makkelijker en leuker.

De Hink-Stap-Sprongmarketing

Even heel kort:

  1. met intrigerende tweets trek je potentiële klanten naar je blog.
  2. op je blog lezen ze het inspirerende/adviserende artikel dat bij het beeld hoort, leren ze je kennen als sympathieke expert en, nog belangrijker: gaan ze je vertrouwen.
  3. vanuit je blog wagen ze de sprong naar je webwinkel – en omdat jij hen inspireert, adviseert en helpt, gunnen ze jou de koop.

Mensen kopen graag van merken die ze kennen, leuk vinden én vertrouwen. Op Twitter spreek je van mens tot mens – daarom is het de ideale plek om de mens achter jouw merk op een sympathieke manier zichtbaar te maken.

Boek de Live Workshop ‘Hink-Stap-Sprong voor Webwinkels’

… of lees even wat anderen van onze aanpak vinden

Naast alle handvaten over het opzetten van een levendig Twitter-account, blijft deze zin mij erg bij: “Je moet ervan uitgaan dat je altijd iets toe te voegen hebt aan een ander.” En dat geeft zoveel kracht om veranderingen in te zetten en mensen te benaderen. Dus alleen daarvoor al mijn grote dank!
– Lonneke Thijsen, LonsWear

Wie zijn wij?

Dana-Taberima-Diana-van-Ewijk-MamaMarketingWij zijn Diana van Ewijk en Dana Taberima – online marketeers én tweeps in hart en nieren.

Wij bieden al jaren advies en hands on hulp aan online ondernemers, met name in het webwinkelMKB. Daardoor hebben we de afgelopen jaren duizenden webwinkels, webwinkelblogs en social media accounts uitgebreid bekeken.
En belangrijker nog: wij weten hoe jouw klant denkt.

Dat geeft ons alle tools om jou te helpen je Hink-Stap-Sprong, en daarmee dus je online marketing, te verbeteren.

De Live Workshop Hink-Stap-Sprong voor Webwinkels wordt gegeven door Dana Taberima en Diana van Ewijk.

Boek de Live Workshop ‘Hink-Stap-Sprong voor Webwinkels’
Nog geen reacties

Geef een reactie