MamaLiefs

– Werkboek Ondernemingsplannen aangevuld met een Brainstormsessie –

Na het lezen van het werkboek Ondernemingsplannen voor webwinkeliers ging Renata van Son van MamaLiefs aan de slag. Zelf. Aan de hand van de werkbladen zorgde ze voor een compleet verhaal. Met dit ondernemingsplan moest een lening aangevraagd worden. Het moest er dus niet alleen goed uit zien, het moest volledig, professioneel en inhoudelijk goed zijn. Om hiervan helemaal zeker te zijn bleef het daarom niet bij het werkboek alleen. Ze vroeg ons haar ondernemingsplan door te nemen en samen hebben we alles nog eens goed besproken, waardoor de punten op de i gezet konden worden. Een groot compliment is het dan ook voor ons dat de ‘meneer van de bank’ niet vaak eerder zo’n goed en volledig stuk had ontvangen.

Dat MamaLiefs met dit plan dan ook de gewenste lening wist binnen te halen, dat is een groot succes voor haar, maar stiekem ook voor ons natuurlijk.

Bezoek website
Begin een bedrijf nooit zonder een gedegen ondernemersplan! Dat advies heb ik in mijn oren geknoopt en meteen het werkboek van WebVedettes aangeschaft. Dan weet je tenminste dat je in begrijpelijke, heldere taal en met goede voorbeelden de goede richting in gestuurd wordt.
Het was een hele klus, ik zal niet liegen. Maar door de overzichtelijkheid van het werkboek en de leuke opzet ervan houd je het goed vol. Een persoonlijke sessie met de dames gaf me de feedback die ik nog nodig had om het op een professionele manier af te maken.
– Renata van Son - MamaLiefs - http://www.mamaliefs.nl