Diensten op maat

Wil jij serieus aan de slag met je webwinkel? Wil je exclusief de volle aandacht?
Of wil je niet zelf aan de slag, maar je marketing gewoon uitbesteden? Dat kan.

WebVedettes is een full service bureau voor online marketing en communicatie. Je kunt bij ons terecht voor advies over, ontwikkeling, begeleiding én uitvoering van marketing- en communicatiestrategieën, -activiteiten en -middelen.

Wij zijn gespecialiseerd in online marketing en communicatie, social media en e-commerce.

Hoe werkt WebVedettes?

Elke webwinkel is anders – en ieder project is anders. Daarom bekijken we iedere klant en elk project met een frisse blik.
WebVedettes biedt een totaaloplossing van strategie tot uitrol, maar is ook inzetbaar voor de advisering, begeleiding en uitvoering van (een deel van) de online marketing.

De invulling van het project of de opdracht is afhankelijk van de eisen, wensen en doelstellingen die jij neerlegt. Je kunt daarbij altijd rekenen op een persoonlijke, creatieve en professionele aanpak.

Wat doet WebVedettes?

WebVedettes helpt online ondernemers met het onder de aandacht brengen van hun webwinkel. Daarbij focussen we op online marketing en communicatie, bijvoorbeeld via social media en bloggen.

Ook kunnen wij helpen bij het opzetten en beheren van een community rond je merk, het ontwikkelen en uitvoeren van een social media strategie. Bovendien kun je ons inzetten op deelklussen: het ontwikkelen van waardevolle (blog)content of het beheren van je social media kanalen.

Wie zijn wij?

Wij zijn Diana van Ewijk en Dana Taberima – online marketeers in hart en nieren.

Wij bieden al jaren advies en hands on hulp aan online ondernemers, met name in het webwinkelMKB. Daardoor hebben we de afgelopen jaren duizenden webwinkels uitgebreid bekeken en weten we exact hoe het Nederlandse webwinkelMKB eruit ziet.
En belangrijker nog: wij weten hoe jouw klant denkt en tot een koop komt.

Dat geeft ons alle tools om jou te helpen je online marketing te verbeteren.

Interesse?

Wil jij samen met ons je ons online marketing en communicatie verbeteren en structureel meer klanten naar je webwinkel trekken?

Neem contact op met: Dana Taberima via info@WebVedettes.nl.


Nog geen reacties

Geef een reactie