Brainstorm Sessie

Je hebt een geweldig idee, maar mist het inzicht en de ervaring om dat idee concreet te maken?
Jouw briljante idee ligt daarom al veel te lang op de plank?
Zonde!

Hoe schrijf ik een persbericht dat gegarandeerd opgepikt wordt? Wat is de beste naam voor mijn nieuwe webwinkel? Hoe bedenk ik een geweldige produktlijn? Waar kan ik het best over bloggen?

Zet ons aan het werk – en geef jouw idee vleugels

Met een BrainstormSessie krijg jij directe toegang tot de kennis, ervaring én de creatieve kracht van twee ervaren online marketeers. Samen springen we in jouw idee en zetten we jouw geest op scherp.

Na de Brainstorm heb jij een concreet plan van aanpak om jouw idee te realiseren.

Samen brainstormen = direct zelf aan de slag

Als jij met ons brainstormt over jouw idee, zetten wij al onze creatieve kracht, jarenlange ervaring en enthousiasme in om samen tot concreet plan van aanpak te komen. Met dit plan kun je zelf aan de slag om van jouw webwinkel een succes te maken.

Boek hier jouw Brainstormsessie

Wie zijn wij?

MamaMarketing_Diana_Dana_ZW01_15x15Wij zijn Diana van Ewijk en Dana Taberima – online marketeers in hart en nieren.

Wij bieden al jaren advies en hands on hulp aan online ondernemers, met name in het webwinkelMKB. Die ervaring, gecombineerd met onze gezamelijke kennis, geeft ons alle tools om jou te helpen je online marketing te verbeteren.

Wij zetten graag al onze kennis, ervaring en creatieve kracht in om andere online ondernemers te helpen hun droom te verwezenlijken.

Boek hier jouw Brainstormsessie

Over de BrainstormBuddy-sessies

De BrainstormSessies bestaan uit twee fases.

Fase 1: de oriëntatie

In deze fase leg jij ons, per mail, je idee voor. Wij bestuderen jouw idee en vragen je eventueel om nadere informatie. Door een zo compleet mogelijk beeld te schetsen, kunnen we ons gedegen voorbereiden op de Brainstormsessie zelf.

Fase 2: de BrainstormSessie

Tijdens de sessie zelf zitten we met zijn drieën om de tafel. We springen middenin jouw idee, zetten onze creatieve sluizen open, associëren en jongleren met alle ideeën die al doende naar boven komen. Zo hinkelen we samen door onze hersenen en verzamelen we de gekste, mooiste en leukste plannen.

Na een half uur nemen we gas terug. We gaan boven de ideeën op tafel hangen, analyseren ze en selecteren de beste. Op basis hiervan stellen we een globaal plan van aanpak op, waarmee jij direct aan de slag kunt!

Locatie

De één-op-éénsessies vinden plaats via Skype of Google Hangouts. Daarmee bespaar je enorm op reiskosten. Bovendien kunnen we zo snel een afspraak maken.

Prijs

De BrainstormSessies kosten €170,00 per uur, exclusief BTW.
De sessies worden gedaan door Dana Taberima en Diana van Ewijk gezamelijk.

Meer tijd nodig?

Heb jij behoefte aan een langere BrainstormSessie?

Een extra half uur kost € 75,00, excl. BTW.

Boek hier jouw Brainstormsessie

Veelgestelde Vragen

Wat is precies het verschil met een Vraag&Antwoord-sessie?

In de Vraag&Antwoord-sessies gaan we aan de slag met een probleem of specifieke vraag: waar kan ik mijn produkten laten produceren? In een BrainstormSessie denken we meer creatief mee: wat voor soort produkten zou ik kunnen ontwikkelen? Een BrainstormBuddy-sessie is veel losser van structuur en is bedoeld om jouw idee vleugels te geven.

Waarom duurt een BrainstormSessie langer dan een Vraag&Antwoord-sessie?

De BrainstormSessies duren langer, omdat we heel breed gaan nadenken over jouw idee; samen hinkelen we door onze hersens op zoek naar de beste, leukste, mooiste ideeën. Daarna gaan we weer terug naar jouw oorspronkelijke idee, en hangen we daar een concreet plan van aanpak aan. Om optimaal gebruik te maken van onze creatieve kracht, hebben we minimaal een uur nodig. Creatief denken kost nu eenmaal tijd!

Waarom vindt de sessie per Skype  of Google Hangouts plaats?

Door via Skype of Google Hangouts af te spreken, kunnen we sneller een moment vinden waarop we alledrie kunnen. Bovendien bespaar je hiermee enorm op de reiskosten. Mooi meegenomen, toch?

Wat is Skype?

Skype is een toepassing waarmee je gratis kunt bellen, via het internet. Om te kunnen Skypen heb je nodig: een computer met internetverbinding, een microfoon (zit vaak al in je computer), boxen (zitten vaak al in je computer) of een headset, software van Skype (gratis) en een account op Skype.

Wat is Google Hangouts?

Google Hangouts is een toepassing dat valt onder Google+. Als je een Google+ account hebt, is het handiger om de sessie hier te doen, zodat we elkaar allemaal kunnen zien. Bij Skype is hier een restrictie in, en met meer dan 2 personen kun je nog wel praten, maar zonder beeld. En bij Google+ kunnen zelfs 10 mensen tegelijk videobellen.  Voor Google Hangouts heb je naast de bovengenoemde ‘hardware’ ook het volgende nodig: een Google+ account met de Hangouts ‘app’ geinstalleerd op je computer, of download de app op je telefoon of tablet.

Geef jouw idee vleugels!

Met een BrainstormSessie krijg jij directe toegang tot de creatieve kracht, ervaring en ideeën van twee ervaren online marketeers. Samen bedenken we de meest fantastische ideeën en formuleren we een concreet plan van aanpak waarmee jij jouw idee vleugels geeft.

Boek hier jouw Brainstormsessie
Nog geen reacties

Geef een reactie