Wie zijn wij?

WebVedettes (ooit begonnen als MamaMarketing) is sinds 2010 bezig met het inspireren, adviseren en helpen van webwinkeliers. Niet door het verkopen van moeilijk klinkende praatjes, maar door het bieden van praktisch toepasbare artikelen, inspirerende interviews en columns over online marketing waarmee je je webwinkel succesvol maakt.

Sinds 2012 is WebVedettes ook uitgever van werkboeken én opleider. Je kunt WebVedettes inhuren als online marketing-communicatiebureau.

WebVedettes wordt gerund Dana Taberima.
Wij weten dat een goede online marketing-strategie het verschil maakt. Wij zien het verschil tussen het webwinkelMKB en webgiganten als bol.com. Wij geloven dat jij het op kan nemen tegen de big boys – op een manier die bij jou en je klant past. Wij leren jou graag de Hink-Stap-Sprong naar de gunfactor – en naar meer verkopen.

Meer weten over WebVedettes?

> lees meer over het WebVedettes-team
> lees meer over onze Hink-Stap-Sprongvisie
> bekijk de veelgestelde vragen

Heb je een vraag, opmerking of wil je gewoon iets kwijt?

Neem dan contact op met Dana Taberima, via info@WebVedettes.nl. Wij beantwoorden je vraag graag!

 

Trackbacks/Pingbacks

  1. Flavourites Live 2012 | Elle-Bee - 27 november 2012

    […] veel ruis, jammer…maar ook Mamamarketing wist niet van te voren dat dit zo geregeld was. Laura moest echt hard haar best doen om voor de toch al zo grote groep verstaanbaar te […]

  2. Ozowiezo Blog / Vaarwel Ozowiezo… (5 jaar in een notendop) - 11 januari 2012

    […] ze zelf de marketing zouden kunnen gaan doen. Daar twitterde ik op een dag over, en prompt kreeg ik een tweet van Laura: zij was ook met zoiets bezig, misschien konden we iets voor elkaar betekenen? En jawel: één […]

Geef een reactie