Adverteren op WebVedettes.nl

Je wilt adverteren op WebVedettes.nl, met jouw product, dienst of webwinkel? Dat kan! Wij bieden verschillende advertentie-mogelijkheden, voor grote en klein(ere) budgetten. Zo hebben we verschillende bannerposities en -formaten, mogelijkheden voor advertorials én kun je adverteren in onze nieuwsbrief.

WebVedettes.nl trekt maandelijks meer dan 10.000 ondernemers die op zoek zijn naar kennis over online marketing voor het webwinkelMKB. Daarmee bereiken wij een groot deel van deze niche.

Ben je fotograaf, ontwerper, copywriter of programmeur? Bouw je bijvoorbeeld graag webwinkels of verkoop je webwinkelsoftware? Adverteer dan op WebVedettes.nl! Neem voor vragen, mogelijkheden en tarieven contact op met info {at} webvedettes.nl

Banners

Er zijn twee bannerposities, beide in de rechterkolom van de website. De derde positie in de middelste kolom is een nieuwe plek voor een kleine button. De positie rechtsboven is een medium rectangle (300x250px) en is geschikt voor flash of rich-media. De positie daaronder is bij uitstek geschikt voor een kleine advertentie, actie of aanbieding en bedoeld voor de kleinere budgetten. Dit geldt ook voor de nieuwe button, wat een leuke plek is om je logo te laten zien.

Alle banners en logo’s worden op alle pagina’s binnen de Webvedettes website geplaatst.

Advertorial/review

Naast de advertenties is het ook mogelijk om een advertorial te plaatsen. Je mag hiervoor zelf een tekst aanleveren, maar je kunt ons ook vragen om een redactioneel  artikel of review te schrijven. Wij (her)schrijven het dan in onze stijl en plaatsen hier desgewenst meerdere foto’s en/of filmpje en plaatsen het dan met de nodige links naar jouw website. Deze wordt automatisch ook in onze nieuwsbrief opgenomen en worden via social media onder de aandacht gebracht.

Nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief is ook plaats voor een kleine advertentie.

Cijfers

bezoeken per maand: 15.000
unieke bezoekers per maand: 10.500
Paginaweergaven per maand: 35.000
nieuwsbriefleden: 1500

Social Media

Twitter: 6100+
Facebook: 1750
Instagram: 700
Pinterest: 590

Adverteren op WebVedettes.nl?

Meer weten over de mogelijkheden en tarieven, de voorwaarden en specs, neem dan contact op met Dana Taberima, via info {at} webvedettes.nl.
Wij horen graag van je.

Reageren is niet meer mogelijk