Uitgever: WebVedettes

Jij wil je verder verdiepen in online marketing voor je webwinkel? Je wil, in je eigen tijd en op je eigen tempo, meer leren over een specifiek onderwerp zoals Twitter, Pinterest, eE-mailmarketing, Bloggen of de Hink-Stap-Sprong? Of je wil een (vernieuwd) ondernemingsplan schrijven voor je webwinkel? Dan is een werkboek van WebVedettes daar een geweldig middel voor.

De werkboeken van WebVedettes zijn opgebouwd rond heldere, toegankelijk geschreven theorie en rijkelijk voorzien van voorbeelden uit de Nederlandse webwinkelpraktijk. Bovendien bevatten de werkboeken praktische werkbladen, waarmee je de theoretische kennis en inspiratie die je opdoet direct kunt vertalen naar je eigen webwinkel.

Direct aan de slag

Met de werkboeken van WebVedettes kun je meteen aan het werk. Je kunt ze namelijk direct downloaden en lezen. En de werkboeken van WebVedettes worden geleverd als PDF: je kunt ze dus lezen op je computer, maar ook op je tablet of smartphone. Je kunt ze zelfs uitprinten, als je dat graag wilt.

Praktische werkbladen

Naast de theorie en voorbeelden, bevatten de werkboeken van WebVedettes praktische werkbladen. Deze werkbladen bevatten huiswerk, waarmee je de theorie uit de hoofdstukken direct kunnen toepassen op je eigen webwinkelpraktijk.

Wil jij je kennis van online marketing voor webwinkels verdiepen?

Bestel dan een werkboek van WebVedettes.

Bekijk hier welke werkboeken wij ontwikkeld hebben

 

Nog geen reacties

Geef een reactie