Marketingbureau: WebVedettes

Jij weet hoe belangrijk online marketing voor webwinkels is – maar je hebt simpelweg geen tijd om er zelf mee aan de slag te gaan?

Wij helpen je graag. Want het uitbesteden van online marketing is een uitkomst: zo weet je zeker dat het goed gebeurd, verspil je geen kostbare tijd aan zelf het wiel uitvinden en kun je je full force concentreren op het op- en uitbouwen van je webwinkel.

Hoe helpt WebVedettes?

Uitbesteden van marketing kost geld, maar hoeft niet per se duur te zijn.
Wij zijn gespecialiseerd in het webwinkelMKB en begrijpen dat niet iedere webwinkelier even diepe zakken heeft.
Daarom bieden wij zowel fixed price-diensten aan, als diensten op maat: zo houd je zelf in de hand hoeveel je precies investeert in je webwinkelmarketing.

Fixed Price-diensten

Je kunt bij ons terecht voor fixed price-diensten, zoals kort en krachtige sessies, waarin we samen in een specifieke vraag op probleem duiken. Ook bieden wij verschillende soorten scans aan, waarin wij je webwinkel, social media markteting of Hink-Stap-Sprong analyseren en je praktische tips geven waarmee je zelf aan de slag kunt.

Online marketing op maat

Heb je een ruimer budget? Dan kun je ook (een gedeelte) van je webwinkelmarketing uitbesteden aan ons.

Duur? Bekijk het eens van de andere kant: tijd is ook geld. Iedere minuut die je aan webwinkel marketing besteed, kun je niet besteden aan het uitbouwen van je onderneming. Wil jij serieus groeien, dan is uitbesteden daarbij een belangrijk hulpmiddel.

Wil jij (een deel van) je online marketing uitbesteden?

Bekijk onze diensten Vraag een offerte aan voor marketing op maat

 

Nog geen reacties

Geef een reactie